Livet er fantastisk – også i regnvejr

Hagl, masser af regn og 8 grader. Jeg skulle vist ikke have taget shorts på ? Kan ikke huske, hvornår jeg sidst frøs så meget på en løbetur?☂️☔️??☂️I dag kunne jeg ikke løbe mig varm. Så meget mere fantastisk at tænde varmen i sædet i bilen på vej hjem?

Så gælder det om at bruge alle kneb for at tale situationen op. Jeg havde fokus på det, jeg ønskede. At komme i mål. At sidde i min bil med sædevarmen tændt. At tage et dejligt varmt varmt bad. Når jeg glæder mig, føles det godt, og det fjerner fokus på at være kold og våd. Så gentog jeg selvfølgelig også for mig selv; Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Sådan. Godt løbet. Det er så sejt. Lige om lidt er jeg i mål. Vi vælger altid selv, hvordan vi ser verden. Hvis du holder fokus på det, du ikke ønsker, trækker du dig selv ned. Du dræner din energi og kvæler dit humør. Fokus på det, du ønsker skaber glæde og bedre livskvalitet. Du taler dig selv op og får bedre resultater i dit liv samt mere kærlighed. NEMT AT VÆLGE, IK! Ikke altid så nemt at praktisere, men det er et spørgsmål om træning, og jeg træner og træner 🙂

I dag var forskellen på skift af fokus meget tydelig for mig. Fokus på regn, blæst, våd og kold bevirkede med det samme, at jeg frøs mere og benene var blev mere stive og tunge. Fokus på glæden over det, jeg havde i vente, varmede med det samme. FOKUS PÅ DET, DU ØNSKER, SKABER DET LIV, DU FORTJENER.

Jeg kan hjælpe dig med at komme i gang. Book en session med mig på 40473027 eller aneste@aneste.dk. DU FORTJENER DET BEDSTE, OG DET ER MULIGT.

www.aneste.dk

Dagen i tal

Tidspunkt Tirsdag den 17. september 2019, kl. 9.00
Sted Tosseløbs Cannonball
Resultat 4.22.36
Marathon i alt 737
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 59

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2019/09/liveterfantastisk-ogsaaigraavejr/