Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg sikkert godt.

Tror du på dig selv? Tror du på din intuition? Tror du på, at du kan nå i mål med det, du ønsker?

DET KAN DU❤️?

Jeg er vild med PIPPI, for hun tror altid på sig selv og viser, at det skal vi alle gøre ?

Jeg har lært at tro på mig selv. I stedet for at gentage i mit hoved, det kan jeg ikke, så har jeg sagt JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET? til mig selv igen og igen – mange, mange tusinde gange. JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET? JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET? JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET? Det er nu en del af min DNA, og jeg ved, at vis noget er vigtigt nok for mig, og jeg vil gøre arbejdet. Hvis jeg tror på det og har tillid. Så kan jeg skabe mirakler?

DU KAN, HVAD DU VIL❤️?

Lige nu fortæller jeg mig selv igen og igen, at jeg kan løbe tre maratonløb om ugen og stadig nå alt det andet dejlige i mit liv. JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET! Jeg fokuserer på muligheder og lader ikke begrænsninger stjæle min energi, for det er det, begrænsninger gør – STJÆLER ENERGI. Når vi lader andre eller noget stjæle vores energi, er det meget sværere at bevare begejstring og glæde og skabe mirakler. FOKUS PÅ MULIGHEDER.

I dag havde jeg mulighed for at løbe to maratonløb, men muligheden for at slappe af var vigtigere for mig. Jeg har også nået ugens tre maratonløb, så maraton nummer to i dag ville være indskud på bankbogen, men det blev et nej tak. Det er det helt rigtige valg, så jeg sidder glad i låget i sofaen med tæppe på og lytter til blæsten, meget taknemmelig over en dejlig uge og en skøn weekend med tid til restitution og afslapning. Det har jeg også brug for en gang i mellem, selvom jeg har krudt i røven 😀

TORSDAGENS LØBETUR I DYREHAVEN VAR FANTASTISK SMUK

DAGENE I TAL

Tidspunkt Lørdag den 26. oktober 2019, kl. 8.00
Sted Happy Marathon
Resultat 4.39.46
Marathon i alt 754
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 76

 

Tidspunkt Torsdag den 24. oktober 2019, kl. 8.00
Sted Frederiksberg Marathon på Skodsborg Ruten
Resultat 5.03.35
Marathon i alt 753
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 75

 

Tidspunkt Onsdag den 23. oktober 2019, kl. 8.30
Sted Gåsetårn Marathon
Resultat 4.19.39
Marathon i alt 752
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 74

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2019/10/det-har-jeg-ikke-proevet-foer-saa-det-kan-jeg-sikkert-godt/