Følg dit hjerte og tag imod alt det bedste

Det har været den skønneste efterårsuge med magiske oplevelser og skønne løbeture. Ugen har i sandhed vist mig, at vi skal være modige. Hvis vi lader frygten sætte begrænsninger, går vi glip af livets muligheder. Sig ikke nej tak til mirakler, fordi du ikke tror på dem. Sig ikke nej tak, når livet rækker fantastiske gaver til dig, fordi du er bange for, at det ikke kan passe. Følg din intuition og de tegn universet sender. Vær åben overfor livets små og store mirakler. Følg dit hjerte og tag imod alt det bedste❤️

Vi vælger selv, om vi lever vores liv ud fra frygt eller tillid. Frygten spænder ben for muligheder og holder dig tilbage. Frygten siger, det er farligt, og lader dig ikke leve dit fulde potentiale. Frygten lader dig ikke elske ubetinget. Frygten lader dig ikke stråle. Frygten lader dig ikke være den bedste udgave af dig. JEG ER FÆRDIG MED FRYGT. Frygt for ikke at være god nok. Frygt for ikke at gøre det rigtige. Frygt for at andre ikke kan lide mig. JEG VÆLGER TILLID. Jeg vælger at lade mit lys stråle og være tro mod mig selv. Jeg vælger livets fulde potentiale, mit fulde potentiale, og hver en celle i min krop er fuld af taknemmelig over, at jeg i dag er modig nok til at se forbi mit ego og vælge min sjæl. Jeg er taknemmelig for min rejse, der har ført mig hertil. AF HJERTET TAK?

GLEM BEKYMRINGER.
SE UD OVER FRYGTEN.
DROP DIN TVIVL.
LYT TIL DIT HJERTE❤️

Så er døren åben til mirakler, magi og regnbuer ? Træerne kan vokse op i din himmel? og du fortjener det bedste❤️

Kærligst
Aneste

www.aneste.dk

DAGENE I TAL

Tidspunkt Fredag den 1. november 2019, kl. 8.30
Sted Fredskov Happy Basic
Resultat 4.50.09
Marathon i alt 757
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 77

 

Tidspunkt Torsdag den 31. oktober 2019, kl. 8.30
Sted Fredskov Happy Basic
Resultat 4.45.00
Marathon i alt 756
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 78

 

Tidspunkt Tirsdag den 29. oktober 2019, kl. 9.00
Sted Tosseløbs Cannonball
Resultat 4.30.59
Marathon i alt 755
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 77

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2019/11/goer-det-dit-hjerte/