Glad i låget for evigt

Glæde er et valg, så jeg vælger at være GLAD I LÅGET FOR EVIGT.

Det betyder ikke, at livet altid er nemt og ikke byder på udfordringer. Det betyder heller ikke, at glæden altid kommer af selv.

Det betyder, at uanset hvad der sker, så vælger jeg selv, hvilken indstilling jeg har til situationen. Jeg vælger selv, hvordan jeg ser verdenen. Jeg vælger selv, om jeg ser muligheder eller begrænsninger.  Jeg vælger selv, om jeg ser med kærlige øjne og tænker kærlige tanker. Jeg vælger selv, om jeg fokuserer på at finde det bedste i situationen. Jeg vælger selv at være taknemmelig. Jeg vælger selv, om jeg vil finde glæde og være glad i låget.

Min uge har været travl og fyldt med skønne oplevelser. Samtidig synes min krop, at jeg kører et lidt for stramt program, så ugens maratonløb har været mere udfordrende end sædvanligt. Kroppen har via træthed bedt mig om at slappe lidt af og sætte farten ned. TAK, kære celler, for at hjælpe mig med at passe på mig selv. Glad i låget løb jeg andet maratonløb sammen med min fantastiske kæreste i nedsat tempo. Det er den største fornøjelse at dele passion for løb med min elskede og opleve sammen – også en almindelig torsdag i Næstved, som så alligevel ikke er så almindelig, fordi det vælger vi, at den ikke er.

Dagen efter og ugens tredje maratonløb var præget af modvind og høj puls uden grund, også var der selvfølgelig en grund til høj puls, træthed. Glad i låget over at kroppen hjælper mig med at passe på mig selv, satte jeg farten helt ned, tænkte kærlige tanker, talte med mine celler og takkede dem for at hjælpe mig i mål. Kroppen er fuldstændig fantastisk, og jeg vælger at være venner med mine celler og lytte til, hvad de fortæller mig. Nu restituerer jeg i weekenden, bliver forkælet og klar til en ny og skøn uge ❤️❤️

www.aneste.dk

DAGENE I TAL

Tidspunkt Fredag den 6. december 2019, kl. 8.30
Sted Fredskov Happy Basic
Resultat 5.09.44
Marathon i alt 772
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 93
Tidspunkt Torsdag den 5. december 2019, kl. 8.30
Sted Fredskov Happy Basic
Resultat 5.21.55
Marathon i alt 771
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 92
Tidspunkt Tirsdag den 3. december 2019, kl. 9.00
Sted Tosseløbs Cannonball
Resultat 4.44.07
Marathon i alt 770
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 91

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2019/12/glad-i-laaget-for-evigt/