MIT LIV FYLDT MED KÆRLIGHED

JEG VÆLGER KÆRLIGHEDEN ❤️

At vælge kærligheden betyder for mig, at jeg har fokus på at tænke kærlige tanker, have tillid og tro det bedste. Det er et fantastisk fundament for at skabe mirakler i mit liv.

Kærlighed er den stærkeste skaberkraft, der findes,
så med et kærligt fokus skaber du meget nemmere det,
du ønsker i dit liv
.

HVORDAN? Kærlighed er et valg. At se verden med kærlige øjne er et valg. At tale kærligt er et valg. At tro det bedste er et valg. At være taknemmelig for det, du har, er et valg. Jeg har truffet valget. HVAD VÆLGER DU?

Det betyder, at mit liv er blevet mere og mere fyldt med kærlighed, muligheder, magi og mirakler. Jeg er vild med det og meget TAKNEMMELIG. I sidste uge bød kærligheden blandt andet på en magisk løbetur med min fantastiske kæreste, da vi løb vores første maratonløb sammen. Det bliver det første af mange, for vi samler på skønne oplevelser. Oplevelser der gør os glade. Maraton i blæst, regn og kulde, hvor vi løb solen frem, gør os glade. Vi vælger kærlighed og glæde. HVAD VÆLGER DU?

Livet byder på udfordringer, store og små, det gælder os alle sammen. Forskellen er, hvordan vi håndterer dem. Uanset hvad livet byder på af udfordringer, bestemmer du selv, hvordan du reagerer. Du bestemmer selv, om du ser muligheder eller begrænsninger. Kærlighed og tillid eller frygt. HVAD VÆLGER DU?

HUSK DU FORTJENER ALT DET BEDSTE ❤️❤️

Livet er fantastisk og fyldt med muligheder, hvis du tør.

Du kan altid booke session hos mig på 40473027 eller aneste@aneste.dk, hvis du ønsker mere glæde, styrke og kærlighed i dit liv.

Kærligst
Aneste

DAGENE I TAL

Tidspunkt Fredag den 29. november 2019, kl. 8.30
Sted Fredskov Happy Basic
Resultat 5.03.55
Marathon i alt 769
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 90
Tidspunkt Onsdag den 27. november 2019, kl. 8.30
Sted Fredskov Happy Basic
Resultat 4.34.04
Marathon i alt 768
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 89

 

 

 

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2019/12/mit-liv-fyldt-med-kaerlighed/