FOKUS PÅ MULIGHEDER RUN & FUN

COVID-19-tiden trækker ud, og dermed også vores mulighed for at mødes og løbe Fredskov Run & Fun samt alle de andre skønne løb, som vi elsker at mødes til. DERFOR er tiden inde til, at Fredskov Run & Fun finder et alternativ, så vi kan gøre det, vi elsker.

 

FREDSKOV FOKUS PÅ MULIGHEDER RUN & FUN

Vi løber sammen hver for sig, deler vores oplevelse online og slutter med medalje om halsen. 

Lørdag den 18. april 2020, kl. 9.00

Lørdag den 2. maj 2020, kl. 9.00

ALLE KAN VÆRE MED. Du bestemmer selv, hvor langt du vil løbe eller gå og laver selv din rute. Brug eventuelt I FORMs ruteplanner.  Vi starter alle samtidig på hver vores startsted. Jeg sender LIVE fra starten i gruppen, som du er inviteret til på Facebook. Gruppen hedder

Fredskov FOKUS PÅ MULIGHEDER Run & Fun

Undervejs vil jeg dele mine oplevelser, og jeg håber, at du vil gøre det samme. Jeg glæder mig til at se jeres glade vinderbilleder, for det er vi alle – VINDERE.

Til begge løb er der lodtrækningspræmier, så du kan vinde startnumre til Løb i Knuthenborg samt Fredskov Run & Fun på den anden side af Corona samt bøgerne JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET og MARATONKVINDEN.

Vi fortsætter med FREDSKOV FOKUS PÅ MULIGHEDER RUN & FUN så længe, at vi ikke må mødes til løb.

Ved tilmelding får du tilsendt medaljen, så du er klar til sejrsceremonien. Derudover inviterer jeg dig til fællesskabet på Facebook, så vi kan løbe sammen. Det koster 85 kr. at deltage. Tilmelding til begge dage 125 kr, Tilmelding her.
Bemærk: Der er et par dages leveringstid.

Løbene er ikke gyldige i forhold til Klub 100 Marathon.

ARRANGØR
Aneste Fredskov
40473027
aneste@aneste.dk

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2020/04/fokus-paa-muligheder-run-fun/