Klar til mere

Jeg må bare konstatere, at jeg er ret vild med de der maraton, så da der opstod en mulighed i dag, var det et stort JA TAK fra mig ?‍♀️?? Den sidste måned har jeg “kun” løbet fem maratonløb, og det er ikke meget, når jeg i en længere periode har løbet tre om ugen. DEJLIGT???? Det var super dejligt med ferie. Det er super dejligt at være flyttet til Valby. Det er egentlig også dejligt ikke at have et stramt maratonprogram. MEN jeg er i underskud af maraton. Mål eller ej så gør en maratontur mig GLAD I LÅGET og giver mig energi. 

Det er vigtigt, at vi gør meget af det, der gør os glade, og løb samt maraton gør mig glad. Jeg er dog også klar til at udforske nye muligheder for glæde. Det gjorde jeg på ferien, hvor jeg for første gang i mit liv surfede – eller prøvede at surfe. Der er plads til forbedring 🙂 og det har jeg tænkt mig, mens jeg tænker på Pippi. DET HAR JEG IKKE PRØVET FØR, SÅ DET KAN JEG SIKKERT GODT. Fokus på muligheder gør, at vi nu bor i Valby, og der voksede træerne ind i himlen. JAAAA, GLAD I LÅGET OG LYKKELIG.

Jeg ønsker at leve med nysgerrighed, der åbner for nye muligheder, nye måder og ny forståelse. Når vi lytter til hinanden med nysgerrighed, åbner verden sig på en ny måde. Når vi siger JA TAK og prøver nyt, giver vi os selv muligheden for endnu mere glæde. Når vi er nysgerrige overfor andre er vi mindre dømmende, og jeg siger JA TAK til rummelighed.

At vælge kærlige tanker bringer glæde, så jeg øver mig fortsat på at blive bedre og bedre til at vælge kærlige tanker – også i udfordrende situationer, som dermed løser sig nemmere. Jeg siger stort JA TAK TIL KÆRLIGHEDEN. Et kærligt syn på andre bilister på mortorvejen, giver en god energi i bilen, der gavner alle, og du kommer gladere frem. Kærlighed gør dig mere glad, og du skal ikke vente på, den kommer til dig. KÆRLIGHED ER ET VALG.

Hvis du går og venter på at blive glad eller mere glad, så spilder du tiden. Glæde skal du selv være med til at skabe, så vær nysgerrig på, HVAD GØR DIG MEST GLAD?

Hvis det gør dig glad at løbe en tur, så vær med til et FREDSKOV RUN & FUN. Det er for alle.

Se løbsplanen HER.
Læs mere om FREDSKOV RUN & FUN HER.
Læs mere om FREDSKOV RUN & FUN i Knuthenborg HER.

www.aneste.dk

DAGEN I TAL

Tidspunkt Tirsdag den 10. marts 2020, kl. 9.00
Sted Tosseløbs Cannonball
Resultat 4.38.01
Marathon i alt 802
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2020 18
Tidspunkt Fredag den 6. marts 2020, kl. 8.30
Sted Fredskov Happy Basic
Resultat 4.44.54
Marathon i alt 801
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2020 17

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2020/03/klar-til-mere/