I GANG IGEN – SAMMEN MED AFSTAND

Glad i låget på en regnvejrsdag hvor solen skinnede over skyerne, og blæsten kom fra den rigtige side. Jeg nyder bare de 42,2 KM, medalje eller ej. I COVID19 tiden har min fantastiske kæreste Søren og jeg løbet distancen med nye skønne oplevelser hver gang. I dag var det med medalje. DAF og dermed Klub 100 Marathon har ændret COVID19 anbefalinger, så vi kan løbe maraton med maksimalt 10 deltagere og selvfølgelig med afstand.

Gennemblødte og med store smil på læben kom vi i mål.

JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET!

FOKUS PÅ MULIGHEDER!

JEG ER FRISK OG FULD AF ENERGI!

DAGEN I TAL

Tidspunkt Torsdag den 30. april 2020, kl. 8.30
Sted Fredskov Happy Basic
Resultat 4.26.50
Marathon i alt 803
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2020 19

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2020/04/i-gang-igen-sammen-med-afstand/