FOKUS PÅ MULIGHEDER

80 deltagere fra hele Danmark var med til Fredskov FOKUS PÅ MULIGHEDER Run & Fun. COVID19 har resulteret i kreative og alternative løsninger, og det er ret fantastisk med virtuelle løb, når vi ikke kan mødes til større arrangementer. Bevidstheden om, at alle står klar til start samtidig og det efterfølgende fællesskab med billeder på Facebook, er jeg ret vild med. Vi gør det igen lørdag den 16. maj og 30. maj. Du kan være med, hvis du har lyst – løb, gang, cykel og rulleskøjter. Du bestemmer selv rute og vælger distance. Læs mere her.

Til hvert løb er der lodtrækningspræmier. De heldige vindere har fået deres præmie:
Annette Eriksen – Startnummer til Fredskov Run & Fun i Knuthenborg Safaripark
Pernille Sønderskov Malling – Buff
Eli Jacobi Nielsen – Buff
Luise Gangergaard – Buff

Da vi igen må løbe sammen (Nye anbefalinger fra DAF), dog maksimalt 10 deltagere, under hensyntagen til COVID19, udvidede vi FREDSKOV FOKUS PÅ MULIGHEDER RUN & FUN med et fysisk maratonløb. Vi var otte deltagere til start i Næstved. Virtuel start sammen med alle andre og afstand til hinanden.

Det var en fantastisk lørdag med så meget glæde. Jeg kan ikke få armene ned over alle jer, der giver den gas. I er mega seje, og jeg nyder at følge med. Regnvejr gør ikke noget, når vi ser solen over skyerne og har FOKUS PÅ MULIGHEDER.

DAGEN I TAL

Tidspunkt Lørdag den 2. maj 2020, kl. 9.00
Sted Fredskov FOKUS PÅ MULIGHEDER Run & Fun
Resultat 4.58.30
Marathon i alt 804
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2020 20

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2020/05/fokus-paa-muligheder/