JEG ER FANTASTISK OG JEG GØR DET

Så blev der alligevel tid til et maraton i sommerferien?‍♀️❤️?‍♂️ Marathon Popup på en skøn grøn rute på landet så tæt på byen??☘️ Sidste lange tur inden Great Dane Backyard Ultra 2020 i næste weekend? Jeg er spændt og glæder mig til udfordringen?En del af træningen er mental med powersætninger:

JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET.
JEG ER FANTASTISK OG JEG GØR DET.
JEG ER FRISK OG FULD AF ENERGI❤️

#832 #fokuspåmuligheder #stjernestund #pippipige #maratonkvinden
#dukanhvadduvil #dukanmereenddutror #kærlighederstyrke #tillid
#snowfundk #snowfunrun

Det har jeg aldrig prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert. Det vil være min tanke, når jeg løber Great Dane Backyard Ultra 2020 om mindre end ti dage. Sammen med tanken; If you Can DREAM it, you can DO it. Og jeg ser det tydeligt for mit indre øje??‍♀️❤️

DAGEN I TAL

Tidspunkt Torsdag den 30. juli 2020, kl. 8.00
Sted Marathon Popup
Resultat 4.57.20
Marathon i alt 832
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2020 48

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2020/07/jegerfantastisk/