Klar til spændende udfordring

Det var med et kæmpe smil, at jeg i går stod på startstregen klar til at løbe Fredskov Happy Basic. En halv time forinden fik jeg en dejlig besked fra søde Helene om, at jeg måtte overtage hendes startnummer til GREAT DANE BACKYARD ULTRA. Der var det meget ønskede startnummer til en spændende udfordring.

I løbsbeskrivelsen lyder det: Hver time starter vi et nyt løb på 6,704 km – og du har en time til at stå klar til næste løb. Er du ikke klar på startstregen – så er du DNF – Did Not Finish! Den der løber sidste runde har vundet – og alle andre er DNF. Er der ikke nogen der løber sidste runde indenfor 1 time – ja – så er der ingen vinder.

Jeg har ingen DNF på mit løbe CV, og jeg vil kæmpe til det sidste for, at det heller ikke sker denne gang 🙂 Ingen ved hvor længe eller hvor langt vi løber. 27 timer? 35 timer? 44 timer?  Der har jeg ikke været før, og alt kan ske, MEN mit fokus er klart: At få træerne til at vokse op i himlen og smile så meget som muligt 🙂

GREAT DANE BACKYARD ULTRA er starten på et nyt eventyr, som jeg vil fortælle meget mere om – SENERE 🙂

DAGEN I TAL

Tidspunkt Onsdag den 8. juli 2020, kl. 8.30
Sted Fredskov Happy Basic
Resultat 4.53.17
Marathon i alt 826
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2020 42

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2020/07/klar-til-spaendende-udfordring/