JEG ER FRISK OG FULD AF ENERGI

JEG ER FRISK OG FULD AF ENERGI, lød det på Svenstrup Efterskole, hvor jeg i går aftes holdt foredrag for 144 skønne unge mennesker, som var nysgerrige og stillede fantastiske spørgsmål. JEG ER FRISK OG FULD AF ENERGI. JEG ER FRISK OG FULD AF ENERGI. JEG ER FRISK OG FULD AF ENERGI. JEG ER FRISK OG FULD AF ENERGI. JEG ER FRISK OG FULD AF ENERGI. JEG ER FRISK OG FULD AF ENERGI. 

At gentage powersætninger bruger jeg hver eneste dag for at skabe det, jeg ønsker i mit liv. Det fortæller jeg blandt andet om i mit foredrag. I stedet for at dine tanker tager styringen, så kan du stoppe op lige nu og bestemme den næste tanke. Når du gør det til en vane at have fokus på det, du ønsker og tænke positive tanker, får du en stærk mentalitet, og det bliver dig, der er chefen i dit liv.

I denne tid bruger jeg, JEG ER FRISK OG FULD AF ENERGI flittigt. Efter Great Dane Backyard Ultra for snart 14 dage siden var benene ekstra trætte, så under de efterfølgende maratonløb har jeg skabt energi med sætningen JEG ER FRISK OG FULD AF ENERGI.  I stedet for at fokusere på, at jeg er træt og skabe mere træthed, fjerner jeg fokus og skaber energi. JEG ER FRISK OG FULD AF ENERGI. Under onsdagens maraton i Valbyparken havde alpakaerne også brug for energi i varmen 🙂

Jeg bruger også JEG ER FRISK OG FULD AF ENERGI og andre powersætninger uden løbesko. DET ER 24/7, vi skal fokusere på det, vi ønsker og så meget som muligt bestemme den næste tanke. Det fantastiske er, at når du har gjort det i en periode, så bliver kvaliteten af dine tanker bedre, og du bliver bedre og bedre til at tænke positivt automatisk. Det forbedrer din livskvalitet, også når livet udfordrer dig, for det gør livet. Det er ens for os alle. Forskellen er, hvordan vi takler udfordringerne og kommer videre. Forskellen er, hvordan vi ser verden. Ser du muligheder eller begrænsninger?

MED FOKUS PÅ MULIGHEDER ER LIVET BARE SJOVERE, SÅ DET VÆLGER JEG 🙂

DAGEN I TAL

Tidspunkt Onsdag den 19. august 2020, kl. 8.00
Sted Fredskov 2500 Basic
Resultat 5.44.38
Marathon i alt 835
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2020 51
Tidspunkt Søndag den 16. august 2020, kl. 8.00
Sted Marathon Popup
Resultat 4.41.37
Marathon i alt 834
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2020 50
Tidspunkt Torsdag den 13. august 2020, kl. 8.30
Sted Fredskov Happy Basic
Resultat 5.14.58
Marathon i alt 833
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2020 49

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2020/08/jeg-er-frisk-og-fuld-af-energi/