FREDSKOV RUN & FUN GOD FERIE LØB

Hej skønne løbevenner
 
SOMMER, SOL OG BARE BEN. JEG ER VILD MED DET. I skrivende øjeblik er vi Corona-ramt og i kæmpe underskud af sociale løbeture, så det bliver fuldstændig fantastisk at løbe sammen igen.
 
Vi savner jer og glæder os MEGET til FREDSKOV RUN & FUN lørdag den 6. juni 2020, hvor der igen er hygge og fest i løbeskoene.
 
Max. 300 deltagere denne skønne sommerdag, hvor jeg som altid har bestilt solskin 🙂
 
Det bliver en stor fornøjelse at løbe sammen med mange af jer skønne mennesker på en dejlig rute. Håber vi ses lørdag den 6. juni 2020, kl. 8.30. Løbet er et af de månedlige lørdagsløb i 2020, som vi afholder fra Firmasport, Kasernevej 24, Næstved. Se løbsplanen på HER.

 

Vi, Fredskov Teamet, glæder os til en festlig dag i løbeskoene.

Du kan løbe maraton, halvmaraton og andre distancer. Ruten er 7,5 km og afmærket med skilte. Både på maraton- og halvmaratondistancen er sidste runde afkortet. Du er også velkommen til at gå. Vi har en tidsgrænse på 5½ time, hvilket betyder, at vi begynder at pakke sammen, men du løber bare færdig og får medalje og sluttid. Der er medalje til alle distancer.

Der er start og mål ved Firmasport på Kasernevej 24 i Næstved, og parkering er tæt på. Vi lejer Firmasports lokaler, så der er mulighed for opbevaring af tasker og hygge efter løbet.

Depot består af slik, chokolade, bananer, chips, kondivand, cola, saft, vand mv. Efter løbet er der hygge og lidt godt til ganen.

Tilmeldingsgebyr 110 kr. for alle distancer. Tilmeldingsgebyr betales på Mobile Pay 40473027 eller her. Du er først tilmeldt, når tilmeldingsgebyr er betalt. Tilmeldingsgebyr refunderes ikke, men senest to dage før løbet, er du er velkommen til at overdrage tilmeldingen til en anden løber eller flytte den til en anden dag.

Ved tilmelding accepterer du, at løbet foregår på eget ansvar. Du giver ligeledes tilladelse til, at vi offentliggør dit navn på deltagerlisten og dit resultat på resultatlisten samt bruger eventuelle billeder fra løbene.

REGLER
Vi følger Klub 100 Marathon Danmarks regelsæt.

Løberen er selv ansvarlig for at få målt sin sluttid. Tiden noteres på deltagerlisten i depotet.
Uret må ikke stoppes undervejs.
Urets autopause-funktion skal være deaktiveret.
Ved tilmelding accepterer du, at løbet foregår på eget ansvar.
Der må ikke smides affald i naturen. Brug skraldespanden ved depotet.

For at få tilladelse af Politiet til at afholde løbet, er det vigtigt, at vi holder tilbage for andre trafikanter. Vi skal overholde færdselsreglerne og må ikke være til gene for andre trafikanter.

ARRANGØR
Aneste Fredskov
40473027
aneste@aneste.dk

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/fredskov-run-fun-god-ferie-loeb/