FREDSKOV RUN & FUN JULELØB LØRDAG DEN 21. DECEMBER 2019

Hej skønne løbevenner

Fredskov Juleløb er det første i rækken af månedlige lørdagsløb, som vi afholder fra Firmasport, Kasernevej 24, Næstved, lørdag den 21. december, kl.8.30. Se løbsplanen på HER.

Du kan løbe maraton, halvmaraton og andre distancer. Ruten er 7,47 km og afmærket med skilte. Både på maraton- og halvmaratondistancen er sidste runde afkortet. Du er også velkommen til at gå. Vi har en tidsgrænse på 5½ time, hvilket betyder, at vi begynder at pakke sammen, men du løber bare færdig og får medalje og sluttid. Der er medalje til alle distancer.

Der er start og mål ved Firmasport på Kasernevej 24 i Næstved, og parkering er tæt på. Vi lejer Firmasports lokaler, så der er mulighed for opbevaring af tasker og sidde i tørvejr og varme efter løbet.

Depot består af slik, chokolade, bananer, chips, kondivand, cola, saft, vand mv. Efter løbet er der gløgg og godter.

Tilmelding på aneste@aneste.dk med oplysning om navn, distance og dato.
Tilmeldingsgebyr 110 kr. for halvmaraton samt maraton og 90 kr. for andre distancer under halvmaraton. Tilmeldingsgebyr betales på Mobile Pay 40473027 eller her. Du er først tilmeldt, når tilmeldingsgebyr er betalt. Tilmeldingsgebyr refunderes ikke, men senest to dage før løbet, er du er velkommen til at overdrage tilmeldingen til en anden løber eller flytte den til en anden dag.

Ved tilmelding accepterer du, at løbet foregår på eget ansvar. Du giver ligeledes tilladelse til, at vi offentliggør dit navn på deltagerlisten og dit resultat på resultatlisten samt bruger eventuelle billeder fra løbene.

REGLER
Vi følger Klub 100 Marathon Danmarks regelsæt.

Løberen er selv ansvarlig for at få målt sin sluttid. Tiden noteres på deltagerlisten i depotet.
Uret må ikke stoppes undervejs.
Urets autopause-funktion skal være deaktiveret.
Ved tilmelding accepterer du, at løbet foregår på eget ansvar.
Der må ikke smides affald i naturen. Brug skraldespanden ved depotet.

ARRANGØR
Aneste Fredskov
40473027
aneste@aneste.dk

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/fredskov-run-fun-juleloeb/