FREDSKOV RUN & FUN – INFORMATION

Vi arbejder på løsninger i forhold til COVID-19 og melder hurtigst muligt ud.

Du kan løbe maraton, halvmaraton og andre distancer. Ruten er 7,47 km og afmærket med skilte. Se ruten her. Både på maraton- og halvmaratondistancen er sidste runde afkortet. Du er også velkommen til at gå. Vi har en tidsgrænse på 5½ time, hvilket betyder, at vi begynder at pakke sammen, men du løber bare færdig og får medalje og sluttid. Der er medalje til alle distancer.

SE LØBSPLAN HER. Bemærk starttidspunkt på løbsplanen.

Der er start og mål ved Firmasport på Kasernevej 24 i Næstved, og parkering er tæt på. Vi lejer Firmasports lokaler, så der er mulighed for opbevaring af tasker og sidde i tørvejr og varme efter løbet under hensyntagen til anbefalingerne for COVID-19.

Der er altid fuld forplejning til løbene. Depot består blandt andet af slik, chokolade, bananer, salt, kondivand, cola og vand. Efter løbet er der altid noget godt at hygge sig med.

Tilmeldingsgebyr 110 kr.  for alle distancer.  Tilmeldingsgebyr betales her eller på Mobile Pay på 40473027. Du er først tilmeldt, når tilmeldingsgebyr er betalt. Tilmeldingsgebyr refunderes ikke, men senest to dage før løbet, er du er velkommen til at overdrage tilmeldingen til en anden løber eller flytte den til en anden dag.

Ved tilmelding accepterer du, at løbet foregår på eget ansvar. Du giver ligeledes tilladelse til,  at vi offentliggør dit navn på deltagerlisten og dit resultat på resultatlisten samt bruger eventuelle billeder fra løbene.

REGLER
Vi følger Klub 100 Marathon Danmarks regelsæt. Læs her.

  • Løberen er selv ansvarlig for at få målt sin sluttid. Tiden noteres på deltagerlisten i depotet.
  • Uret må ikke stoppes undervejs.
  • Ruteanvisning fra løbsansvarlig skal følges.
  • Urets autopause-funktion skal være deaktiveret.
  • Ved tilmelding accepterer du, at løbet foregår på eget ansvar.
  • Der må ikke smides affald i naturen. Brug skraldespanden ved depotet.

 

ARRANGØR
Aneste Fredskov
aneste@aneste.dk

Kim Kammersgaard
kim.kammersgaard@hotmail.com

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/information-om-fredskov-run-fun/