Referencer

“Annette Fredskov ville, kunne og gjorde det – et supergodt foredrag for eleverne på Svenstrup Efterskole, hvor Annette energisk og medrivende fortalte om at sætte mål, finde motivation og tage ”ja-hatten” på.”
– Lene Odefey, Svenstrup Efterskole


“En særlig kvinde der har gennemført en fantastisk præstation, som virkelig havde fat i publikum”
– Jane Sommer Christensen, ErhvervsKvinder


“Tusind tak for en meget inspirerende eftermiddag med gode tankevækkende pointer. Dine løbebedrifter, vilje og livsmod er imponerende. Du smitter os alle med din engagerede måde at fortælle på. Stå stille har du svært ved, men når du hopper og fortæller om Ja- hatten har du os alle i “din hule hånd”.…
Jeg kan varmt anbefale andre at få nogle gode timer med dig.
PS: Min kone, har som den første kastet sig over din bog.”
– Svend Ole Jørgensen, Formand, Andelsbankens Pensionistforening


”Annette kom heldigvis i god tid, hun var bare så sød og venlig og imødekommende og så var det jo også et meget inspirerende foredrag – det var en stor fornøjelse at have hende som foredragsholder :-)”
– Merete Johansen, Ørsted Bibliotek


Annette Fredskov har lige holdt foredag i Helsinge – og en af tilbagemeldingerne lød således:
“Hils Annette mange gange og tak hende for et meget inspirerende opmuntrende foredrag i går. Vi gik alle hjem med et stort smil på læben og havde undervejs også en lille tåre i øjenkrogen. Jeg er startet på hendes bog og glæder mig så meget til at læse den færdigt”.
– Dorthe Daugaard, Foredragsfabrikken


Tak at du tog turen til Viborg og holdt foredrag for City Girls og mig. Jeg er i gang med at læse din bog…..det tager tid….jeg er nødt til at lægge den fra mig for hver anden, tredje side fordi mine øjne løber i vand. Lige som under dit foredrag! Du rusker op i mange gode løberminder og gud, hvad kan jeg dog forestille mig hvordan du har haft det under dit projekt. Jeg nævnte dit foredrag i begejstrede vendinger for en ikke-løber, han så bare vantro på mig og sagde ”vanvittigt”! Jeg havde ingen chance for at overbevise ham om det modsætte; tror, at man skal have prøvet at være i ”grænseområde”, prøvet at have været  presset til det yderste for at kunne forstå din præstation. Én ting er at løbe en marathon om dagen, noget helt andet er jo, at motivere sig hver eneste dag og ikke glemme at man har et ”dagligliv” ved siden af. Jeg har den dybeste respekt for dig og er meget ydmyg at måtte høre din beretning og føle din empati og din kolossale positive livsindstilling. Jeg troede, at jeg altid ser lyst på tilværelsen…..efter at have hørt dig, ved jeg, at jeg kan tage mange flere JA-hætte på og det glæder mig, for hvad er det for et liv når man går med triste tanker.
– Rolf Bücking, City Girls, www.run-in-viborg.dk


Kære Annette
Her en lille søndagshilsen fra Solrød Atletik og Motion med tak for dit motiverende og sprudlende foredrag til vores klubaften mandag d. 2. november. I går havde vi Klubfest med bla denne flotte kage som dessert …
– Kirsten Winther-Olsen, Solråd Atletik og Motion


Jeg vil gerne på Jyllinge Løbeklubs vegne sige dig tusind tak for i går! Hvor var det bare et super foredrag, der virkelig giver inspiration og motivation! Jeg er sikker på, at alle fik noget med hjem.
– Laila Christiansen, Jyllinge løbeklub


Sydbank havde nytårskur og hørte om  “Energi-boost i en mørk tid”.
Det var et spændende foredrag, hvor Annette på en livlig måde inspirerede til at ændre tilgangen til livet med hendes motto: jeg kan, jeg vil og jeg gør det . Annette er i den grad beviset på, at man kan ændre sin livsbane ved mental styrke og ændret vanetænkning. Vi kan helt klart anbefale Annette som foredragsholder, når der er behov for inspiration til at se på egne og virksomhedens vaner og brug for et “energi-boost”.
– Jesper Lund Wimmer, Områdedirektør, Sydbank


Annette har en fantastisk evne til at formidle budskabet om at skabe forandring og tage ansvar for sig selv. Det handler jo ikke kun om at løbe marathon, men vores evne til at føre drømme og mål ud i livet.
– Henriette Skibdal, Det Løbende Netværk Middelfart


På Mørkhøj Bibliotek havde vi en aften i oktober inviteret Annette Fredskov til at holde et foredrag om motivation og positiv livsindstilling, med udgangspunkt i det fantastiske maraton-projekt.
Det var en rigtig fin aften med en hyggelig og afslappet stemning, takket være Annettes sprudlende formidling og åbne sind. Der var blandt publikum stor spørgelyst og Annette svarede åbent og ærligt på alle spørgsmål. Publikum gik fra foredraget i opløftet stemning og alle med en større overbevisning om, at vi kan mere end vi tror!
– Stine Pedersen, Bibliotekar, Mørkhøj Bibiliotek


Vi var rigtig glade for, at Annette Fredskov havde mulighed for at komme forbi, da vi holdt forårskur for fleksjobberne i Næstved Kommune.
Dagens mål var at give vores fleksjobbere inspiration til at gå efter det job, de drømmer om, og det leverede Annette til fulde. Under overskriften ’Find motivationen og følg dine drømme’ gav Annette tilhørerne – med udgangspunkt i hendes imponerende maratonprojekt – en solid energiindsprøjtning, et velmenende spark bagi og masser af gode hands on råd, som var til at overføre på sit eget liv og de mål, man drømmer om at nå.
Jo, det kan være provokerende for tilhørere, der kæmper med alt fra gigt til adhd at høre en kvinde, der har løbet 366 maratoner på 365 dage, sige, at man kan, hvad man beslutter sig for at gøre. Men fortællingen og vejen til Annettes mål er så troværdig – og langt fra uden udfordringer – at man rent faktisk tror på, at man selv ville kunne opnå ellers uoverskuelige mål upåagtet de udfordringer, vi hver især kæmper med.
Jeg håber og tror, at flere af tilhørerne har taget drømmelisten, smileteknikken, mottoerne og Annettes erfaringer til sig og har fået den motivation, der skal til for at forfølge deres egne drømme.
– Pernille Formsgaard, Kommunikationskonsulent, Næstved Kommune


Tak for et spændende og inspirende foredrag her i Rambøll om dit fascinerende marathonprojekt. Det er ubegribeligt at sådan en præstation overhoved er muligt. Ikke mindst efter at have mødt dig, – du er jo et helt almindeligt menneske, -Som en kollega sagde bagefter!. Rigtig mange kollegaer har efterfølgende udtrykt begejstring for dit glade og inspirerende foredrag om dit projekt. Særligt har du rykket noget mentalt inde i mange af os, barriere flyttes og mulighederne virker ubegrænsede. En del kollegaer har nu med din inspiration valgt at prøve kræfter med VM i halvmarathon til foråret. For mig personligt har du opmuntreret mig til at flytte grænser ift. løb, men også ift. arbejdsopgaver, hvor jeg flittigt bruger dit motto; jeg kan, jeg vil og jeg gør det ;o)) – og det virker. Jeg har nu valgt at deltage i mere end et marathonløb til næste år og har som en del af træningen bl.a. skiftet bussen ud med løbeskoene til og fra arbejde nogle gange om ugen. Hvor er det godt for psyken at komme på arbejde efter en morgenløbetur. Nu vil jeg glæde mig til at læse din nye bog.
– Ole Torp Aundal, Rambøll


Tirsdag den 17. september havde vi på VUC Næstved besøg af Annette Fredskov. Annette afsluttede en motionsdag, vi afholdt den dag, med et foredrag om sit projekt 366/365. Det blev et uforglemmeligt foredrag, som fangede vores kursister fra første sekund. Kursisterne var imponerede over selve den fysiske præstation, men det der især fangede, var Annettes filosofi om at hvis man sætter sig et mål – og målet er vigtigt nok – så kan man også nå målet. Annettes små fif, som f.eks. at starte dagen med et smil – også selvom der måske ikke synes så meget at smile af – blev også modtaget med eftertanke af vores kursister. Annettes direkte måde at tale til kursisterne på – med fuld power – gik lige ind hos tilhørerne, og de bemærkede især, at her var ingen moraliseren eller bedreviden som skulle luftes.
Vores voksne, men unge kursister, var en god målgruppe, da de fleste af dem jo er i gang med deres ”Second chance” for at få en afsluttet eksamen, så de kan komme videre i uddannelse og job. De fik et boost og en tro på at det projekt, de selv er i gang med, kan lykkes, men også at det er dem selv, der skal få det til at lykkes.
– Carsten Christensen, Lærer på VUC Næstved


Annette gav vores personaleforening et engageret, underholdende og yderst spændende indblik i hendes projekt 366 Marathon på 365 dage. Annette er en yderst levende og medrivende foredragsholder, der fortæller om hvordan viljen til at gøre det ”umulige” drev hende til at opnå hendes mål, Man blev  grebet af Anettes Motto: Jeg kan, Jeg vil, Jeg GØR det, som også gav stof til eftertanke for deltagerne til foredraget.
Annette kan klart anbefales som foredragsholder, hun formår at fastholde deltagerne gennem foredraget med hendes indlevende formidlingsevne og smittende begejstring.
– Morten Berthelsen, Production Manager, Sika Footwear


Hvordan finder man motivation til at gøre det umulige, som du gjorde på trods af sygdom, det spørgsmål fik vi grundigt besvaret: man kan hvis man vil, sætte sig et mål og huske at ansvaret er dit eget. Annette fortalte så intenst om sine oplevelser, vi blev alle grebet af den ærlige åbne og levende måde det blev fortalt på, tydeligt understreget af kropssprog, gode glade smil og fortælling om oplevelser undervejs, hvor ikke mindst støtten fra pårørende var så vigtig og nødvendig. Alt sammen noget vi alle sammen kan, må og skal huske på. Flere af deltagerne har efterfølgende fortalt at de er begyndt at smile når de vågner om morgenen, og byder en ny dag velkommen, andre følte at de undervejs havde været med i rygsækken under turen… En fantastisk god aften, som vi aldrig glemmer.
– Solveig Mølgaard, formand, Diabetesforeningen i Næstved kommune


I anledning af at vi havde købt Dronninglund Fysioterapi og Træning, så skulle der naturligvis afholdes en åbningsreception. Vi ville ikke blot holde en traditionel reception, vi ville også gerne give vores gæster en vitaminindsprøjtning og noget viden med hjem. Det skulle de også gerne opleve til dagligt, når de går hjem efter et besøg på vores klinik.
Hvem skal så få til at sige noget til venner, familie, kunder, patienter, samarbejdspartnere og til os selv, som alle kunne blive inspireret af? Vi lavede en hurtig brainstorm, men da Annettes navn kom op, så var vi hurtigt enige om, at det ville være rigtig godt, da hun repræsenterer en stor af vores patienter, der kommer med kroniske udfordringer, men også dem, der kommer med akutte problemer. Alle andre, uden disse problemer, burde også kunne blive motiverede af Annettes historie.
Annette var velforberedt og i god tid, så vi kunne nå at tale med hende inden oplægget. Oplægget var meget inspirerende og vi har kun modtaget gode tilbagemeldinger fra alle tilhørerne. Mange tilhørerne tænkte flere gange, at det lyder for vildt eller for mærkeligt, men så huskede de, at hun havde faktisk gjort det, hun havde gennemført 366 marathons på 365 dage. Man gik fra oplægget med en positiv indstilling og med tanken om, at jeg skal tage ansvar for mit eget liv, og ordene ” jeg kan, jeg vil, jeg gør det” glemmer vi sent, forhåbentlig aldrig.
Vi var meget tilfredse med Annettes oplæg, som passede rigtig godt ind i vores rammer, og hun vil sikkert passe godt ind andre steder. Vi giver gerne vores varmeste anbefalinger.
– Lasse Lindgren og Thomas Borup, BeneFiT Dronninglund


 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/referencer/