365 marathon på et år

Det er mit mål – min plan. Et marathon om dagen. Start sommeren 2012 – den 1. juli, den 15. juli eller den 1. august. Forberedelserne er allerede i gang i mit hoved. Mange ideer – nogen vil blive til virkelighed – andre vil ikke. Det bliver selvfølgelig en kæmpe stor udfordring for mit sind og min krop, men det bliver en mindst lige så stor udfordring at få det praktiske til at gå op. Jeg forestiller mig, at vi skal være mindst tre løbere hver dag, der har intention om at gennemføre. Det betyder, at jeg skal have stor opbakning fra alle mine løbevenner, hvor af de fleste arbejder i dagtimerne. Men som udgangspunkt kan alt lade sig gøre. Det betyder også en mistet årsindtægt samt en del udgifter til udstyr, transport og massage. Jeg vil arbejde for at få sponsorer. Der er i det hele taget meget, jeg skal have styr på. Jeg vil gerne undersøge og dokumentere, hvad der sker med kroppen. Jeg vil gerne have budskabet ud til andre mennesker. Jeg vil gerne skrive om det. Der er mange ting, jeg gerne vil. Nu starter jeg med at bygge hjemmesiden op.

Her på bloggen vil I kunne følge mine forberedelser.

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2011/11/365-marathon-pa-et-ar/

Skriv et svar

Your email address will not be published.