Marathon gør mig glad

Så kort kan det siges. Marathon gør mig glad – får mig til smile – giver mig glæde. En af glæderne ved at løbe marathon er alle de mange dejlige mennesker, jeg har lært at kende. Jeg løber tit sammen med nogen – ihvertfald en del af turen. Det er super hyggeligt, og vi får nogle virkelig gode snakke. Jeg er nemlig langt fra den eneste, som er passioneret marathonløber med et ønske om at løbe mange marathon.

Det er alle slags mennesker, der løber mange marathon. Mennesker med mange forskellige måder at se verden på, mennesker med meget forskellige jobbeskrivelser, mennesker i mange forskellige aldre. Vi har dog alle en ting til fælles. Vi smiler stadig, når vi møder hinanden efter 35 km – vi elsker at løbe marathon!

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2011/11/marathon-gor-mig-glad/

Skriv et svar

Your email address will not be published.