En engel mere

Vi skal leve livet til fulde hele tiden. Ikke et minut bør gå til spilde. Det blev jeg desværre mindet om i denne uge. Vi mistede en kær ven alt for tidligt – uden varsel. Det ene øjeblik er han her – det næste øjeblik er han ikke. Som at slukke lyset på en stikkontakt. Med et knips forandres livet. Der er ingen vej tilbage. Ingen fortrydelsesret. Derfor er det NU, mens vi er her, at vi har chancen. Chancen og muligheden for at få det bedste ud af livet – hele tiden. Det er vores eget ansvar.

Det bedste ud af livet – det er der ingen opskrift på. Det skal vi selv finde ud af – hele tiden. Opskriften på lykke er forskellig for hver enkel af os. 

En del af min opskrift på lykke er løb, så jeg løber marathon – så mange som muligt. En anden del er kærlighed – at vise og fortælle min elskede mand og børn, at jeg elsker dem – hver eneste dag – mange gange. Derudover mærker jeg efter – hele tiden – hvad er rigtigt? Skal der laves ændringer? Tages nye initiativer? Hvad der var rigtig for et år siden, er ikke nødvendigvis rigtig i dag. 

Derfor er jeg i gang med projekt 366 marathon på et år. Sidste år var jeg i gang med at leve min drøm ud – at etablere mig som selvstændig. Nu tager jeg orlov fra den drøm for at opfylde en anden drøm. Drømme udvikler og forandrer sig, ligesom jeg udvikler og forandrer mig.

Hvordan går det med din drøm? Ved du, hvad du drømmer om? Tør du springe ud i det? Det værste, der kan ske, er at fortryde, at du ikke gjorde det. 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/01/en-engel-mere/

Skriv et svar

Your email address will not be published.