Søndag hjemme

Vågner op til solskin kl. 8.15. Tænker på, at de andre er på vej til marathonløb omkring Damhussøen. Jeg ville gerne være med – er jo blevet (lidt) afhængig af det. Men i dag har jeg fravalgt at løbe, da jeg gerne vil se Emilie spille håndbold. Der skal prioriteres, når Emilie skal til håndboldkamp, Viktor til fodboldkamp og mor gerne vil løbe marathon. Emilie har ellers sagt til mig "Mor, du skal da bare løbe marathon. Du behøver ikke se mig hver gang."  Men jeg er jo mor, og jeg har da lidt svært ved at tro på, at hun ikke altid har brug for mig 🙂

Så tænker jeg også, at når jeg skal løbe hver dag i et år, så kommer familien til at gå på kompromis. Der vil være aktiviteter i weekenderne, der falder sammen med marathonløb, så jeg prøver at sætte lidt på kontoen nu.

Nu er udfordringen bare, at de næste to weekender er det samme historie. Marathonløbet falder sammen med fodbold- eller håndboldkamp, og jeg kan IKKE vente så lang tid med at løbe marathon – nævnte jeg afhængighed. Hvad gør jeg så? Jeg tror, der pludselig dukker et løb op, der passer ind i kalenderen, hvis bare jeg bliver ved med at tjekke www.motionslob.dk/løbskalender 🙂

Måske ender det med at jeg springer en kamp over. Emilie og Viktor har jo meddelt mig, at Ulrich er ligeså god at have med til kamp som mig. Og selvfølgelig tror jeg på, hvad mine børn siger. 

 

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/01/sondag-hjemme/

Skriv et svar

Your email address will not be published.