Første tilmelding

 

I dag er en speciel dag – endda uden et marathon 🙂 Den første tilmelding er kommet til et af de første Fredskov Marathon løb i juli. En fantastisk følelse og mit kæmpe smil sidder fast. Startlisten er opdateret, og jeg glæder mig til at opdatere den 1000 gange endnu, mindst! Projektet bliver mere og mere virkeligt, og jeg glæder mig MEGET. 
 
Derudover har jeg fået rigtig meget positiv feedback, efter jeg lagde linket til hjemmesiden i min status på Facebook. Selvom hjemmesiden ikke er helt færdig endnu, følte jeg mig klar – klar til at indvie hele verden i min plan. Hjemmesiden bliver jo heller aldrig færdig alligevel. Jeg vil hele tiden få nye ideer til, hvordan den skal se ud, og hvad der skal stå. Min  hjemmeside vil altid være under udvikling, men fedt at nå så langt, at jeg har lyst til, at verden kigger med.
 
Uden opbakning kan projektet ikke lade sig gøre, og jeg er taknemmelig for alle jeres hilsner og opbakning – TAK. Jeg er især taknemmelig for alle jer skønne mennesker, som har lyst til at løbe sammen med mig – Det er en stor fornøjelse. Der bliver mange løb, og jeg har en ambition om, at alle løb skal være gyldige, så der skal være minimum to løbere udover mig ved hvert løb. Det er en stor ambition, men jeg tror på, at det kan lade sig gøre. Mange har allerede tilkendegivet, at de med glæde løber engang i mellem i hverdagen. Måske er der nogen af jer, som laver jeres egne mål. Så vil jeg rigtig gerne høre om det. Der er mange muligheder for at lave forskellige mål om hvor mange du f.eks. vil løbe i træk eller på et år eller en uge. Alt er muligt!
 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/01/forste-tilmelding/

2 kommentarer

  • Brian Greve-Rasmussen on 5. februar 2012 at 20:29
  • Svar

  Hej Annette

  Jeg faldt lige over din hjemmeside, og jeg må sige, at det er et imponerende projekt.
  Jeg kom til at tænke på, om det måske var en ide at lave en telefonliste, hvis nu der skulle komme nogle løb, sandsynligvis på hverdage, hvor der måske ikke er 3 tilmeldte til start, så kunne du ringe til dem på listen, måske du allerede selv har tænkt på det. Jeg løber selv lidt maraton i weekenderne, og sjældent på hverdage, men man kan jo altid tage en fridag og løbe på en hverdag.

  Jeg syntes det er et super projekt, og håber virkelig at det vil lykkes for dig.

  Mvh Brian

   • on 6. februar 2012 at 08:32
   • Svar

   Hej Brian
   Det er en rigtig god ide med en telefonliste. Det vil jeg gøre. Vil du være den første, jeg skriver på listen 🙂

Skriv et svar

Your email address will not be published.