Første interview om 366/365

Det var dejligt trygt at blive interviewet af Claus Rasmussen fra Ugebladet, Næstved. Sidste år skrev han en rigtig god artikel om mig – "Annette løber sygdommen træt" med en rigtig flot forside – "Annette bruger løbesko som medicin mod sclerose", så jeg var i gode hænder.

Claus både interviewer og tager billederne. Denne gang legede jeg fotomodel i Intersport, Næstved sammen med en masse løbesko, som jeg jo skal bruge mange af, når det går løs. Jeg er spændt på at se resultatet i Ugebladet, Næstved, tirsdag den 6. marts 2012.

Interview og presseomtale er en vigtig del af projekt 366/365. Jeg vil gerne ud med mine budskaber til så mange mennesker som muligt, og derfor er det vigtigt, at jeg gør alt hvad jeg kan for at gøre opmærksom på projektet.

Det glæder mig meget, når jeg er med til at inspirere andre. Dejligt når jeg hører beretninger om mennesker, der vender modgang til medgang, som jeg selv har gjort. Da jeg fik diagnosen sclerose var det ganske forfærdeligt, og jeg så mig selv i en kørestol. Lige der, så jeg diagnosen som enden på det liv, jeg kendte – Nu var jeg syg. Langsomt gik det op for mig at jeg havde et valg – jeg  kunne vælge at sætte mig i sofaen, tænke tanker som syg og dermed blive mere og mere syg ELLER jeg kunne vælge, at jeg ville være aktiv og tænke tanker som rask. Jeg valgte at se mig selv som rask, satte et mål om at løbe marathon og i dag har jeg absolut ingen tegn på sclerose (Den korte version af forløbet :-)).

I dag ser jeg diagnosen som en gave. Det har betydet, at jeg sammen med min familie prioriterer anderledes og bedre til gavn for alle. Vi lever i dag med et meget større nærvær og en bedre livskvalitet.  

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/02/forste-interview-om-366365/

2 kommentarer

  • maria on 24. februar 2012 at 20:46
  • Svar

  Annette, jeg bliver helt rørt. Det er så fantastisk du anskuer verden på den skønne positive måde, man kan kun blive super inspireret og det er så misundelsesværdigt – DU er virkelig en kæmpe inspiration for mig og jeg glæder mig til at følge dig og løbe med dig! Stort knus Maria

   • on 25. februar 2012 at 17:20
   • Svar

   Tak for din dejlige kommentar, kære Maria. Jeg glæder mig også til at løbe med dig igen 🙂

Skriv et svar

Your email address will not be published.