143 dage til start

Jeg forestiller mig, hvordan det bliver – at stå hver dag og løbe et marathon. Når jeg sidder og tænker på det lige nu, mærker jeg et smil på læben, der stråler helt ind til hjertet – også selvom jeg tænker på frostvejr, sne, regn, blæst og mørke dage. Smilet bliver endnu større, når jeg tænker på solrige og lyse dage i shorts og singlet. 

Der bliver så mange fantastiske og forskellige oplevelser. Jeg kommer til at møde rigtig mange mennesker og løbe sammen med rigtig mange forskellige. Gad vide hvor mange forskellige mennesker, jeg kommer til at løbe sammen med på det år. 1000? Er det for mange? Måske er 500 mere realistisk! Jeg kan bare se, at der er en stor interesse, selvom der er et stykke tid til start – 143 dage 🙂

Mange har sat sig deres egne mål, og dem vil jeg rigtig gerne høre om. Flere har fortalt mig, at løbet i Knuthenborg Safaripark den 15. september 2012 er målet for deres træning – enten marathon eller halvmarathon. En af mine venner er lige startet løbetræning – første mål er halvmarathon i Knuthenborg – andet mål er marathon den 14. juli 2013 – den sidste dag i projektet. Jeg glæder mig meget til at løbe sammen med hende og alle jer andre, som lader jer inspirere. 

Selvom løb og marathon er krøbet ind under huden på mig og er en vital del af mig, så er ny inspiration vigtig. En af mine inspirationskilder på nettet er Motionsløb | dit løbesite. Der er information og nyheder om alt indenfor løb. Løbskalenderen på siden holder mig ajour om alle marathonløb, og alle de løb, jeg selv arrangerer, er at finde på løbskalenderen. Så www.motionslob.dk er bookmarket på min computer – og som nørd har jeg også en app på min iPhone 🙂 

Derfor blev jeg også rigtig glad, da Martin Bork kontaktede mig for at lave et samarbejde i forbindelse med projekt 366/365. Jeg glæder mig til at mødes med Martin sidst i marts.

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/02/143-dage-til-start/

Skriv et svar

Your email address will not be published.