God morgen

Kl. 8.10. Børnene er cyklet i skole for 25 minutter siden, og jeg har ryddet op efter morgenmaden. Nu er jeg landet foran computeren, så jeg kan få styr på mails og hjemmeside, inden jeg skal afsted til marathon. Vi skal først løbe kl. 15.00, så jeg kan nå at få masser af sommerfugle i maven inden 🙂 Jeg kan bedst lide at komme afsted fra morgenstunden, men det er også fint med lidt variation. Ulrich arbejder hjemme, så det hele går op herhjemme selvom jeg først er hjemme igen omkring 20.30-21.00. 

I dag regner jeg med at være omkring 4½ time om at løbe. Det er en kuperet rute, og jeg føler mig en lille smule træt i kroppen her til morgen. Jeg nyder at være længe oppe, så det sker, at jeg har underskud på søvnkontoen. 

Endnu engang er vi mange til start – både til halv og helmarathon. Dejligt med mange kendte ansigter, men også mulighed for at lære nye at kende. Det sociale element er vigtigt for mig, og jeg nyder de mange gode snakke. Nogle gange er det dog rart at tage musik i ørene, når vi runder 30 km, så jeg har altid musik med 🙂

Selvom det er 10. gang, at jeg løber Skodsborg Marathon, er ruten ny for mig. Det er jo mørkt, inden vi når i mål, så skovruten er udelukket. Derfor løber vi på Sommervej-ruten omkring Bernstorffsparken i Charlottenlund – 8 omgange.

Uret er i opladeren og tøjet ligger klar. Så skal jeg bare have en god portion pastasalat til frokost.

Nu vil jeg arbejde med mit nyhedsbrev. Det er planen, at første nyhedsbrev kommer på fredag. Indtil videre vil jeg lave et nyhedsbrev hver fredag med en opsummering af ugens begivenheder. Du kan tilmelde dig her på hjemmesiden. 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/02/god-morgen/

2 kommentarer

 1. Håber at dit løb går godt. Det må være sjovt sådan lige at kunne løbe marathon når man har lyst og mulighed – uden at skulle tænke på om man er i stand til det. Træner du også i løbet af ugen og hvordan gør du det når du har så mange kilometer på kontoen? Og hvordan spiser du når du løber så mange lange ture? Det kunne man måske blive inspireret af 🙂

   • on 1. marts 2012 at 18:03
   • Svar

   Hej Kirsten
   Din kommentar gav mig lige inspiration til et indlæg. Tak for det.
   Jeg træner hver dag – 12 km. Farten er lidt forskelligt, men det er oftest stille og roligt. Jeg træner ikke fart, så jeg laver ikke intervaltræning. Jeg løber helst i naturen, men indimellem bruger jeg løbebåndet, som jeg har hjemme i soveværelset.
   Jeg spiser normal sund og varieret kost, men mine portioner er større. Jeg spiser ikke en special kost, som det er nu, men det er klart, at jeg skal være meget opmærksom på at få energi nok, når jeg skal løbe marathon hver dag. Jeg spiser slik og andet, som betegnes usundt (i moderate mængder :-))
   Tak for din kommentar. Jeg vil være opmærksom på, at skrive noget mere om kost og træning.

Skriv et svar

Your email address will not be published.