God nat og sov godt

Det kommer jeg i hvert fald til. Lige nu sidder jeg glad og tilfreds i sofaen med benene oppe. Madpakkerne til i morgen er klaret. Børnene sover trygt. Jeg har taget et dejligt varmt bad og mine depoter er fyldt op igen. Jeg kom hjem kl. 20.45 efter dagens marathon. Dejligt at være afsted, og dejligt at komme hjem til familien. Jeg kunne lige nå lidt hygge med børnene inden sengetid.

Det var et rigtig godt marathon i dag. På vej til Skodsborg i eftermiddag konkluderede jeg ellers, at det ikke var min dag. Jeg følte, at min mave var proppet, selvom jeg havde spist helt normalt, og så følte jeg mig lidt træt. Så 4½ time som jeg havde sat mig som mål, var bestemt ikke for meget. Det var kl. 14.

Kl. 14.30 begyndte det at ændre sig, Energien steg bare ved at møde de andre, og da starten gik kl. 15.00 var jeg helt klar på marathon. Jeg synes dog, at det gik lidt stærkt i starten (I forhold til mine forventninger til turen), og jeg havde egentlig ikke lyst til at løbe så hurtigt, men det gik over. Jeg fulgtes med Henriette og vænnede mig til farten, så den første halve løb vi på 2 timer til trods for de mange stigninger. Så blev vi enige om, at det var ok at sætte farten lidt ned – det skete vist helt af sig selv :-), så vi nåede i mål efter 4 timer og 11 minutter. Super hyggeligt endnu engang at løbe med Henriette og få ordnet verdenssituationen – det kan man godt nå på 4 timer. Henriette havde jubilæum i dag – hun løb sit marathon nr. 50 –  stort tillykke. Hun holder marathonfri i den kommende weekend – istedet løber hun 50 km 🙂 

Jeg nød det rigtige dejlige forårsvejr – skønt at løbe i, så jeg synes, vi går den rigtige gode løbetid i møde. Ja, der er mange ting at glæde sig over sådan en marathondag, og jeg bliver nødt til at nævne endnu en – nemlig depotet. 8 omgange og dermed 8 gange i depotet med bjerge af slik, chokolade, cacaomælk og sodavand (og bananer og vand) – Det er skønt at være marathonløber 🙂 

Der skal også noget energi til, så kroppen har benzin både til at løbe men også til at restituere, så vi kan være hurtig klar igen. Jeg løber marathon igen på lørdag sammen med mange af dem, som også var med i dag. På glædeligt gensyn 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/02/god-nat-og-sov-godt/

Skriv et svar

Your email address will not be published.