Og så alligevel

Guinness World Records var ellers ude af billedet – ihvertfald i forhold til den rekord der hedder – "Most marathons run in one calendar year by a woman".

Nu er jeg blevet opmærksom på en anden rekord. "Most marathons run on consecutive days" eller på dansk – Flest marathonløb på hinanden følgende dage. Denne rekord blev jeg opmærksom på efter at have kigget lidt nærmere på Marathonman, Stefaan Engels, der som den eneste i verden har løbet 365 marathon på 365 dage. Den tilsvarende kvindelige rekord er 13 marathon på 13 dage, og den kommer jeg til at slå – ihvertfald uofficielt.

Selvom det her projekt ikke handler om at slå rekorder, så må jeg indrømme, at jeg alligevel har lidt lyst, hvis det ikke tager mit fokus. Denne her rekord kan jeg måske slå uden at det bliver det, projektet handler om. Derfor har jeg skrevet til Guinness for at få detajlerne om rekorden, så jeg kan vurdere, om det er realistisk og økonomisk muligt at lave et set up, så jeg kan slå de tretten løb. Det er højst sandsynligt ikke muligt at leve op til Guinness krav ved alle 366 løb, men det er måske muligt i en periode. De vender tilbage indenfor 6 uger. 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/02/og-sa-alligevel/

2 kommentarer

  • Louise Andersen on 22. februar 2012 at 22:01
  • Svar

  Hejsa

  Det kunne da være fedt at komme i Guiness, selvom at det, som du selv skriver, ikke er det som det handler om..
  Jeg synes at dit projekt er skide spændende, og jeg tager hatten af for alle som presser sig selv og prøver at flytte grænsen for hvad der er muligt. Uden selvfølgelig at tabe hovedet og gøre fjollede ting..
  Jeg håber at kunne deltage i et eller 2 af de marathons du har planlagt i Næstved 🙂

  Happy Hamstrings
  Louise

   • on 23. februar 2012 at 13:18
   • Svar

   Hej Louise
   Tak for feedback. Jeg glæder mig til at løbe sammen med dig 🙂

Skriv et svar

Your email address will not be published.