Tak for i dag

Endnu en super marathonoplevelse. Det var som forudset koldt, men jeg havde tilpas med tøj på, så jeg holdt varmen fint. Men frostvejr var det, for der var is oven på vandet i mit vandglas i depotet. Det er først, når jeg står stille, at jeg fryser hurtigt, men det er jo ikke et problem under løbeturen – kun når jeg holder for lange pauser i depotet 🙂 I Fruens Bøge er depotet altid i top. Kevin sørger rigtig godt for os med bananer, slik, chokolade, sodavand, saft og selvfølgelig godt selskab 🙂 

En lille sjov anekdote – jeg kan jo godt lave lidt grin med mig selv. Kevins hjemmeside hedder www.runkevin.dk, og de første gange jeg var inde på siden, tænkte jeg, det var da et pudsigt navn runkevin – Er der noget vin, der hedder sådan på Fyn? Det undrede jeg mig over, indtil en meget kvik løber gjorde mig opmærksom på sammenhængen. Nu er det jo lidt sjovt, hvis du også troede, at man laver Runkevin på Fyn.

Jeg kan godt lide at løbe Fruens Bøge Marathon. Her mødes hele Danmark – Jylland, Fyn og Sjælland (Undskyld Bornholm). Så i Odense møder jeg nogle af de løbere, jeg ikke ser så tit, og sådan var det også i dag – super hyggeligt. Som jeg også har skrevet på min status på Facebook, så er det sociale marathonliv helt i top 🙂

I dag var benene mere trætte end normalt.  Jeg tror, at sneunderlaget var lidt hårdt at løbe på, og det kunne jeg godt mærke – især de sidste 10 km. Jeg tror også, at kroppen arbejder hårdere i kulden for at holde varmen, så jeg synes, det er hårdere at løbe i frostvejr end i lidt lunere vejr, og jeg løber langsommere. Men her er løbere selvfølgelig forskellige. Nogen trives godt i varme, andre i kulde, nogen i støvregn osv. Jeg kan bedst lide temperaturer fra 10 grader og opefter. Jeg er en af dem, der godt kan kan løbe i 30 grader. Det kræver bare meget mere væske. En dag som i dag har jeg ikke brug for så meget væske. Det er med at drikke den rigtige mængde, så jeg ikke har så mange toiletbesøg – hvis man da kan kalde det toiletbesøg. Nogen kalder det – "at træde af på naturens vegne". Ja. jeg har lært at tisse i naturen. Sådan var det bestemt ikke i starten. Da holdte jeg mig hellere, men det er ikke holdbart i længden, så nød lærer nøgen kvinde at spinde. I dag var det koldt på numsen 🙂

Endnu en super marathonoplevelse. Dejligt at mine to medrejsende Jakob (med K) og Lasse kom først i mål, så de havde varmet bilen op til mig.  

Skønt at komme hjem til et meget langt og varmt bad, spise en velsmagende pastasalat og nu ligge på sofaen med computeren, fjernsynet tændt og min dejlige mand ved min side. Livet er skønt!

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/02/tak-for-i-dag/

Skriv et svar

Your email address will not be published.