Det regner så vi rejser hjem

Det havde vi selvfølgelig gjort alligevel – rejst hjem fra Rom i dag. Men gråvejr og regn fik os til at sætte pris på solen og det lune vejr, vi havde i tre dage i Rom. Det har været en begivenhedsrig tur med mange oplevelser og nye erfaringer. 

Rom er en fantastisk by med masser af historie. Der er så meget at se – så mange imponerende bygninger – mange seværdigheder. Vi har set højdepunkterne, og det har efterladt mig med mange indtryk. Trafikken gjorde også indtryk. Der er biler overalt – både parkeret og kørende på vejene. Hvor der er en ledig plads, er der en bil. 

 
I dag er ikke kun hjemrejsedag, men også dagen derpå efter MARATONA di ROMA. Jeg har lige tjekket min placering, for selvom jeg kun konkurrerer med mig selv, er jeg da nysgerrig. Jeg blev nr. 316 blandt kvinderne og nr. 4172 samlet. Der var 12688 løbere, der gennemførte. Så er jeg lidt stolt 🙂 
 
Jeg havde forventet ømhed i benene i dag, da jeg havde et hårdt løb i går på grund af dårlig disponering. Øm er jeg heldigvis ikke, men jeg har været meget sulten og tørstig, så mine depoter har været tappet. Det har jeg efterhånden rådet bod på, og her skal jeg da gerne indrømme, at det ikke kun er på den sunde måde. Der er røget et par stykker chokolade ned i dag 🙂
 
Dejligt at komme hjem til min egen seng og en god nats søvn. Dejligt at komme hjem til børnene og massere af krammere. Dejligt at komme hjem til spændende mails 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/03/det-regner-sa-vi-rejser-hjem/

Skriv et svar

Your email address will not be published.