MARATONA di ROMA

Jeg sidder med et stort smil på en hyggelig cafe i Rom. Vi har lige spist et skønt måltid, så mine depoter er fyldt op, og hjernen virker igen 🙂

Det har været en dejlig dag med gode oplevelser og nye erfaringer. Min plan og mit håb inden start i dag var at løbe under 4 timer – og det gjorde jeg 🙂

Dagens resultat

 

 

MEN hvilken elendig disponering af mine kræfter. Jeg løb alt for hurtigt i starten, selvom jeg godt vidste, at jeg ikke kunne blive ved. Jeg vidste godt, at det var dårligt disponeret, men det var sjovt at give den gas. Det måtte jeg betale for senere. Den sidste halvdel af løbet var rigtig hård for mig, og jeg var helt færdig, da jeg kom i mål. Heldigvis gik jeg ikke fuldstændig ned – heldigvis nåede jeg mit mål. Det havde bare ikke været lige så hårdt, hvis jeg havde løbet stabilt på 5,36 min/km.

Viden er åbenbart ikke ensbetydende med, at jeg bruger det 🙂

20120318-173904.jpg

 

Kort om MARATONA di ROMA:

Ruten er ikke helt flad – der er små stigninger undervejs. Man løber meget på brosten. Der er indbygget sightseeing, da man blandt andet løber forbi Peters Kirken, Det Olympiske Stadion, Colosseum med mere. 

Der er gode depoter hver 5 km med frugt, druesukker, vand og energidrik – frugt og druesukker dog først fra 15 km.

Det praktiske omkring løbet fungerer godt. Bagageaflevering forløber nemt. Start og inddeling af løbere er organiseret. Efter løbet går det også stærkt med aflevering af chip, medalje og få drikke og frugt. Der er mange afspærringer, så man generes ikke af tilskuere.

Det var alt for nu. Nu vil jeg nyde den sidste aften i Rom sammen med Ulrich.

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/03/maratona-di-roma-2/

6 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  • Morten Krogh Nielsen on 26. marts 2012 at 07:48
  • Svar

  Godt løbet. Jeg må have ligget lige bag dig til sidst.
  Løb med 5:39 min/km hele vejen igennem og kom ind lige under de 4 som planlagt.

  Held og lykke med projektet… tror bare jeg nøjes med 3 om året 🙂

   • on 26. marts 2012 at 13:46
   • Svar

   Tillykke med det flotte resultat. Det kan godt betale sig at løbe at løbe i det samme tempo hele vejen. Det er en bedre oplevelse 🙂
   Tak for opbakningen 🙂

    • Morten Krogh Nielsen on 26. marts 2012 at 16:10
    • Svar

    Tak tak… Det var et dejligt løb i Rom, glæder mig allerede til Chicago Marathon til efteråret.
    Hvor har du forresten fundet dit “Finisher Certificate” kan ikke finde det på hjemmesiden.

     • on 26. marts 2012 at 20:48
     • Svar

     Lyder fedt med Chicago. Jeg har mange marathonoplevelser til gode 🙂
     Lige nu virker linket til diplomet ikke. Men du finder det under “results” og “Rankings 2012”

  • Bruno Petersen on 18. marts 2012 at 18:35
  • Svar

  Hej Annette

  Tillykke med den super flotte tid.

   • on 20. marts 2012 at 12:19
   • Svar

   Tak, Bruno. Jeg sætter stor pris på opbakningen.

Skriv et svar

Your email address will not be published.