Første artikel om 366/365 udkommet

Min mor ringede til mig kl. 8 i morges for at fortælle, at der er en fin artikel om mig og mit marathonprojekt i Sjællandske Tidende. Dejlig nyhed fra morgenstunden – det havde jeg nemlig ikke regnet med. Jeg vidste, at der kom en artikel med mig i Ugebladet – Næstved, men at de også har valgt at bringe artiklen i den "rigtige" avis var en dejlig overraskelse.

Jeg har selvfølgelig været spændt på artiklen og billederne. Hvad skriver han – Journalist Claus Rasmussen? Fanger han mig? Hvordan er billederne? Til det må jeg sige, at jeg er rigtig glad for artiklen. Jeg kan genkende mig selv, hvem jeg er og hvad jeg står for. Tak til Claus 🙂

Billederne tog vi i Intersport i Næstved, hvor jeg lånte noget lækkert Nike løbetøj, og Pia fandt en masse løbesko frem for at illustrere, at jeg skal bruge rigtig mange par sko, når jeg skal løbe 15.443 km. Sjovt at lege fotomodel 🙂

Jeg er helt klar til flere interwievs og artikler 🙂 

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/03/forste-artikel-om-366365/

1 kommentar

  1. SUPER flot artikel – sådan lige i øjet.

Skriv et svar

Your email address will not be published.