Klub 100 Marathon Danmark

At komme i Klub 100 Marathon var mit første marathon mål. Jeg kan huske, at jeg – med et glimt i øjet – spurgte Anders, hvornår jeg kunne komme på boblerlisten, da jeg havde løbet 6 marathon. Det er et år siden. Dengang var mit mål at komme i Klub 100 med udgangen af 2012. Nu er det fremskyndet lidt, og i begyndelsen af august vil jeg få min første løbetrøje med det eftertragtede logo på 🙂 

 

Hvem er Anders?
Anders Munch Madsen er et af mine forbilleder, som jeg har stor respekt for. Han er den person i Danmark, som har gennemført flest marathon – lige nu 510 marathon. Han oprettede Klub 100 i 1995, da han løb sit løb nr. 100. Det har smittet af på hans datter Birgitte Munch Nielsen, som er den kvinde i Danmark, der har løbet flest marathon – lige nu 246 marathon – Respekt! Jeg har tit fornøjelsen af at løbe sammen med Birgitte.

Boblerlisten
Så boblerlisten – skridtet før Klub 100. YES – YES – YES. Nu er jeg på. Jeg fik en mail fra Anders i går, som fik smilet frem på mit ansigt – OPTAGET 🙂 

5 måneder på boblerlisten indtil jeg har løbet de 40 marathon, som jeg mangler, før jeg runder 100 marathon. 

 

 

 

 

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/03/klub-100-marathon-danmark/

Skriv et svar

Your email address will not be published.