Ikke besat, men passioneret

Nogle vil mene, at jeg er besat – jeg siger, jeg er passioneret. Det er en af de bemærkninger fra mit interview i går, jeg er rigtig glad for. Jeg er en passioneret løber, og jeg kan mærke glæden boble inden i mig, når jeg tager afsted til marathonløb.

I dag var en af de dage hvor jeg forventede at løbe ekstra langsomt. Jeg havde sovet dårligt – været vågen mange gange, var træt i kroppen og tung i hovedet. Det føltes som om, at jeg havde været vågen det meste af natten, og jeg så da også på uret både kl. 2.30 og kl. 4. Jeg lå og lyttede til blæsten og regnen, der piskede mod ruden og krydsede fingre for, at vejret ville blive bedre – det blev det heldigvis.

Jeg kan stadig blive forundret over, hvad entusiasme kan gøre. På en dag som denne, som burde være op ad bakke, kan entusiasme og passion sørge for medvind. I dag har jeg ikke mærket træthed, men derimod masser af glæde. Først over et marathonløb i hyggeligt selskab med Jon og Henriette. Derefter glæden over at se passionerede drenge spille fodbold. Det er heldigvis forskelligt, hvad vi er passionerede omkring 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/03/ikke-besat-men-passioneret/

2 kommentarer

  • Carsten Schmidt on 10. marts 2012 at 22:38
  • Svar

  Hej Annette.

  Jeg hørte om dig for første gang i dag via min nabo, som kommer fra Næstved. og når man hører din historie samt læser her på din webside, ser jeg de mange tanker du har haft med “oversprings handlinger” som jeg også har, men at netop du formår og sætte ord og handlinger på demr mig til at finde min motivation frem. Dit projekt og din situation får mig til at se livet fra et andet perspektiv, end bare at fæade ud foran tv skærmen og lade livet passerer forbi.
  Jeg løber selv lidt men dog mest 1/2 marathons, men efter at have læse din side her, vil jeg tage mig den frihed i at følge dig og din historie, samt at bruge dig til min motivation til at løbe mere som jeg så gerne vil.

  Tak for din ærlighed i din historie.

  /Carsten

   • on 12. marts 2012 at 09:35
   • Svar

   Hej Carsten. Mange tak for din kommentar. Dejligt at høre at du har fundet motivationen til at gøre, hvad du har lyst til. Det er min motivation. Måske ses vi med løbesko på?

Skriv et svar

Your email address will not be published.