Det var ikke det jeg mente

Dejlig mandag formiddag. Solen skinner, og jeg glæder mig til min løbetur – den har jeg nemlig tilgode endnu. Jeg plejer ellers at starte dagen med min løbetur, når børnene er kørt i skole, men i dag kunne jeg mærke, at det var vigtigere at starte med mails og opdatering af hjemmeside. Så det er jeg i gang med.

Det har været en dejlig weekend, men også en weekend med mange forskellige indtryk – mange forskellige følelser. Heldigvis mest positive følelser, men jeg er også blevet udfordret. Jeg er først og fremmest taknemmelig for de positive tilkendegivelser, jeg får gennem kommentarer og mails. Det er en stor glæde for mig, når mit budskab bliver forstået – det er en stor glæde for mig, når andre bliver motiverede, fordi de hører min historie. Det motiverer mig.

Men det er ikke altid, jeg bliver forstået. Det sker, at mit budskab forsvinder – bliver tolket helt anderledes. Det sker, at jeg bliver opfattet som enormt provokerende (når jeg tillader mig at være sund og rask). Det skal jeg vænne mig til – at jeg ikke altid bliver set, som jeg gerne vil ses – at når jeg stikker næsen frem, så kan jeg få nogle slag. "DET ER OKEY" Sådan har jeg sagt til mig selv mange gange i weekenden. Er det ikke pudsigt, at en negativ mail kan få en til at glemme ti positive mails. En negativ mail kan få dommeren frem i mig – dømme mig selv. En lille del af mig vil jo stadigvæk gerne have, at alle skal kunne lide mig. Så det har jeg brugt lidt energi på i weekenden – at fortælle mig selv, at jeg er god nok alligevel 🙂

Så har jeg brugt tid sammen med familien – skønt at blive fejret med kærlighed og gaver. Udover tegninger, knus og løbeudstyr ønskede jeg mig en iPad. Tænker det er et fantastisk arbejdsredskab, når jeg sidder i min bil efter marathonløb og laver opdateringer til hjemmesiden, Facebook og Twitter. Og det fik jeg – en iPad sammen med knus, tegninger og løbeudstyr. Børnene var næsten ligeså glade som mig over, hvad de ser, som deres nye legetøj 🙂

På søndag fejrer jeg selv min fødselsdag med at løbe Rom Marathon. Torsdag morgen flyver Ulrich og jeg sydpå, men inden da, har jeg nogle spændende dage foran mig 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/03/det-var-ikke-det-jeg-mente/

2 kommentarer

  • Bruno Petersen on 12. marts 2012 at 17:45
  • Svar

  Hej Annette
  Det sker desvæære tit, at vi mennesker bliver tolket anderledes end vi egentlig havde forestillet os, det er da også klart at du samtidig vil virke provokerende på visse mennesker, men den største glæde får du trods alt ,
  tror jeg, ved at være dig selv, og bare gøre det du vil, og ellers bare lukke op for alle de positive tilkendegivelser, der vil komme.
  Endnu en gang held og lykke med projektet.
  Jeg tror på at du lykkes med det….
  Tillykke med fødselsdagen.

   • on 12. marts 2012 at 22:26
   • Svar

   Hej Bruno
   Mange tak for din hilsen og opbakning. Vi ses til marathon.

Skriv et svar

Your email address will not be published.