Ingen kolde fødder

"Har du ikke fået kolde fødder?" er jeg blevet spurgt flere gange. Mit klare svar er "NEJ" – tværtimod. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang. Har selvfølgelig sommerfugle i maven, men de skal være der. Der er så mange oplevelser foran mig, mange udfordringer, og jeg glæder mig til hver eneste af dem. Hver gang vi bliver udfordret lærer vi nyt. 

Der er sket meget siden jeg byggede min hjemmeside op i starten af januar. Nogen gange føles det som om, at løbet er det mindste af det. Løb ved jeg, at jeg kan finde ud af 🙂 Mange af de andre arbejdsopgaver, som projektet indeholder, skal jeg lære – learning by doing. Heldigvis har jeg mange mennesker omkring mig som hjælper og kommer med input, så jeg er meget tilfreds med den måde, det hele udvikler sig på. Det hele sker i et tempo, så jeg kan nå at følge med – også mentalt. 

Min familie er også ved at vænne sig til, at jeg ikke altid kan være med, som jeg plejer. Nu er marathon blevet et arbejde – fantastisk – et drømmejob 🙂 Så jeg kan ikke komme til håndbold på søndag, fordi jeg skal på arbejde – Ålsgårde Marathon 🙂 Til gengæld kan jeg godt komme til Forårskoncert i morgen eftermiddag med Emilies kor, og det glæder jeg mig til.

I morgen formiddag skal jeg mødes med Martin Bork fra www.motionslob.dk for at aftale, hvordan vores samarbejde skal forløbe. Jeg er ofte inde på www.motionslob.dk, så det er oplagt for mig, at samarbejde med Martin.

Det betyder, at Damhus Cannonball Marathons i morgen bliver uden mig. Så rigtig god tur til jer 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/03/ingen-kolde-fodder/

Skriv et svar

Your email address will not be published.