Ferie, Ferie, Ferie

Sommerferien skal planlægges. Den sidste ferie inden projektet går i gang, og al ferie er indraget i et år 🙂 Vi har to ugers ferie sammen til sommer – os fire. Man kan jo sige, at vi tager forskud på sommerferien i maj ved at tage to uger til Kina på familiebesøg, marathontur og sigthseeing.  

I den ene uge af sommerferien har børnene valgt, at de vil på henholdvis fodbold- og håndboldskole. Det er rigtig dejligt, at de har lyst til det – selvom jeg må indrømme, at jeg i starten synes, det var lidt surt, da jeg vil være sammen med dem. Men det er totalt mit behov, og jeg skal huske, at det er mig, der vælger at løbe marathon hver dag i et år – og som Ulrich siger, "du kan ikke spare sammen ved at være mere sammen med dem nu", men jeg prøver alligevel 🙂 Men SUPER at de er så glade for deres sport, at de vil dyrke det i ferien – det kender jeg jo godt.

Så vi har en uges sommerferie tilbage – den sidste uge inden projektstart. Hvad skal vi lave? Skal vi lave noget? Hvordan bruger vi ugen bedst muligt? Det er jo en vigtig uge. Det er vigtigt, at den bliver perfekt!!!! STOOOOOOOOP – De røde alarmklokker blinker…….. Det bliver næsten umuligt at leve op til. Med den indstilling kan det næsten kun blive en fiasko – noget vil gå galt, for der skal ikke meget til. Perfekt er der jo ikke noget, der er. Perfekt – hvad er det egentlig?

Den uge handler jo bare om at være sammen – intet andet. Så jeg har lukket alle internetsider om ferie og rejser ned. Time out – Jeg gentager – Det handler jo om at være sammen 🙂

Imellemtiden har jeg gjort klar til i morgen, hvor jeg løber Ålsgårde Marathon kl. 10.00. Madpakken består af grove boller og bananer, og tøjet – der har jeg lagt lidt forskelligt frem til forskelligt vejr. Vejrudsigten siger sol og 7-8 grader, så det lyder godt. 

I morgen skal jeg afprøve Spibelt, som klarer opbevaringsproblemer under løbeturen. Jeg løber med mit kamera, og de sidste mange gange har jeg holdt det i hånden hele turen. Det behøver jeg ikke i morgen. SPIbelt lyder lovende for den er konstrueret, så den ikke hopper, mens jeg løber. 

Jeg glæder mig til at løbe sammen med alle de andre. Selvom jeg nød at løbe Rom Marathon sidste weekend, savnede jeg ugens møde med de andre løbeentusiaster. Vi ses 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/03/ferie-ferie-ferie/

Skriv et svar

Your email address will not be published.