Øv, øv, øv – sådan skulle det jo ikke være

I denne uge har jeg arbejdet på at sende nyhedsbrev ud, og det skulle ske i dag. Kl. 16.00 trykkede jeg på knappen UDGIV, og så var der (desværre) ingen vej tilbage. Nyhedsbrevet blev sendt ud, og jeg var glad. Jeg synes helt klart, at layoutet kan blive meget bedre, men det var OK. Jeg havde lavet prøveudsendelse til min egen og Ulrichs mailadresse, så intet kunne gå galt.

Jeg kørte glad Viktor til fodbold, og mens jeg sad og så fodbold tænkte jeg, jeg tjekker lige min mail, og ser om Nyhedsbrevet er kommet. Det var det, men ØV ØV ØV ØV ØV ØV. Det var helt galt. En masse volapyk og gentagelser, og så kan jeg ikke engang trykke på slet – trække det tilbage. Jeg siger det igen ØV ØV ØV ØV – og jeg ved ikke engang, hvad jeg har gjort forkert.

SÅ jeg har altså ikke styr på det med nyhedsbrevet, som jeg troede. Det skal jeg arbejde mere med, så I må have tålmodighed med mig 🙂 Beklager at jeg har ulejliget nogle af jer med volapyk!

Så nu sidder jeg i sofaen og prøver at råde bod på fejltagelsen. Jeg er jo bare et menneske 🙂

Men først har jeg gjort klar til i morgen, hvor det gælder Damhus Cannonball Marathons kl. 10.00. Der er ingen stigninger omkring Damhussøen, så det burde blive nemmere for benene end de sidste par gange. 

Mit løbeur er i opladeren, så det er klar til i morgen. Kameraet er ladet op. Madposen med bananer, grove boller og lakridser er klar. Tøjet ligger klar – både det varme og det mindre varme. Heldigvis kan jeg have skiftetøj i depotet, så det er muligt at skifte. Og jeg skal ikke engang tidligt op 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/03/ov-ov-ov-sadan-skulle-det-jo-ikke-vaere/

Skriv et svar

Your email address will not be published.