Sponsorsamarbejde med Fysium

fysium_logo

Så sidder jeg i sofaen efter en begivenhedsrig og super dejlig dag. Højdepunktet på dagen er etableringen af et drømme sponsorsamarbejde med Fysioterapeut Jacob Nordholt Hansen og Fysium i Næstved.

Jacob er selv ekstremløber og forstår derfor, hvad det er, der foregår inde i mit hoved 🙂  Jeg havde drømt om en sparringspartner med den forståelse, og det har jeg fået nu. Det er af stor værdi for mig, at Jacob er både fysioterapeut og løber, så hans viden og erfaring får jeg stor glæde af. Derudover passer jeg godt ind i Fysium med min indgangsvinkel til livet.  

Det stopper ikke her. Den 7. april udvider Fysium med en stor og lækker løbebutik, hvor man kan få specialiseret rådgivning. Det har vi manglet i Næstved, så vi er mange, der er glade for at få et sted, hvor vi kan få rådgivning om løbeudstyr. Malene, der skal være i butikken, er selv erfaren løber, så her får man kompetent rådgivning. Jeg glæder mig til at se butikken færdig, og jeg glæder mig meget til samarbejdet.

Nu er det sengetid. Jeg havde ellers bestemt, at jeg skulle i seng kl. 22, da jeg har misset nogle timers søvn de sidste par nætter. Det kunne jeg ikke nå – lige nu er den 23.06. Men skidt med det, når det har været en dejlig dag, og der kommer en dejlig dag igen i morgen. En ting husker jeg dog på i den sammenhæng. Når jeg skal i gang med at løbe marathon hver dag, er søvnen en vigtig faktor for at give kroppen de bedste betingelser for at restituere.

Alt er klar til i morgen, hvor jeg skal løbe Damhus Cannonball Marathon. I morgen skal vi selv have depot med. Jeg har pakket lidt forskelligt, så jeg har lidt at vælge imellem: bananer, æblestykker, et stykke chokolade, lakridser og vand. Uret og iPod er ladet op og tøjet er lagt frem. Så mangler jeg bare en god nats søvn!

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/03/sponsorsamarbejde-med-fysium/

Skriv et svar

Your email address will not be published.