Det er i dag et vejr, et solskinsvejr……………..

Fantastisk dag – også selvom der ikke var marathon på programmet. I stedet har der været "kærestetid". Vi startede dagen med at fylde depoterne op med en super lækker brunch. Så var vi klar til sightseeing i Næstved og omegn. Naturen tager sig rigtig godt ud sådan en solskinsdag 🙂

Bortset fra det har jeg været træt i dag. En af de dage hvor benene er tunge  – hovedet ligeså. Så det har været dejligt at slappe af med en gåtur langs stranden sammen med Ulrich. Her gik vi og fik gode ideer til marathonruter. 

Så i dag er blevet til en hviledag – men ikke helt uden abstinenser 🙂 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/04/det-er-i-dag-et-vejr-et-solskinsvejr/

Skriv et svar

Your email address will not be published.