Det føles godt

Det var det fjerde marathon på fire dage, og jeg har det rigtig godt. Det var en fantastisk følelse at løbe over målstregen sammen med Henriette Lisse efter en super hyggelig tur.

Jeg sov rigtig godt i nat, vågnede før vækkeuret og følte mig klar til fjerde marathon i træk. Jeg var dog rigtig spændt på, hvordan det ville være at få gang i benene.

Det viste sig heldigvis, at benene var klar til marathon. Jeg kunne selvfølgelig godt mærke kilometrene i benene – mest som en tunghed, men ikke mere end at det føltes godt at løbe i et et stille og roligt tempo. 

Så Henriette og jeg tog de bagerste pladser i bussen og fik endnu engang ordnet verdenssituationen 🙂

I dag havde vi en super sej debutant med – Peter Risager, som med smil på læben hele vejen gennemførte sin første marathon. Vi håber, at vi har gjort et godt indtryk på Peter, så han kommer til mange flere cannonball 🙂

Peter fulgtes med sin bror Anders Risager, som har startet 2012 ud med at løbe mange marathonløb og nogle ultraløb. Nu er Peters næste mål at løbe Copenhagen Marathon den 20. maj sammen med Anders.

Det er gået fint for mig med at få spist og drukket nok. I de sidste dage har jeg sørget for at spise og drikke mere under løbene, end jeg plejer, og det har fungeret godt. 

I dag afprøvede jeg Faxe Kondi Booster. Jeg bruger normalt ikke energidrik, men Faxe Kondi Booster smagte godt og var også i overensstemmelse med min mave. 

Depotet var flyttet i tørvejr i garagen. Et godt træk da der kom et par byger under løbet. Dejligt at vi kan have start, mål og depot hos mine forældre. De er gode depotbestyrere 🙂 Dejligt at have dem med, så de kan opleve, hvad der er med til at gøre mig så glad.

Jeg glæder mig til i morgen og løb nr. 5 på 5 dage – Firkløvermarathon i Næstved.

Nu glæder det aftenhygge med familien og håndbold i fjernsynet 🙂 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/04/det-foles-godt/

1 kommentar

    • Laila on 28. april 2012 at 21:27
    • Svar

    Hej Annette

    Super sejt gået og tillykke til Peter med den første.

    Mange hilsener Laila Mejneche

Skriv et svar

Your email address will not be published.