Min første double

Solen skinner ind af vinduet, og jeg sidder her med en fantastisk følelse efter dagens marathon og et mål nået. Min første double. Den første gang er altid speciel, og det er den første double også. Første gang jeg har løbet to marathon indenfor 24 timer.

Det har været et super hyggeligt marathon sammen med Tony og Susanne Gren fra Sverige. Der er ikke så mange marathonløb i Sverige, så de kommer tit til Danmark for at løbe. Det er dejligt for os 🙂

De første 100 marathon Susanne løb var forskellige ruter, så hun har løbet de fleste løb i Danmark og mange andre spændende steder i verden. Nu er hun (heldigvis) begyndt at løbe det samme sted flere gange, ellers havde hun ikke kunnet være med i dag.

I dag var det marathon nr. 3 i træk, og jeg kunne godt mærke, at jeg ikke sparede mig selv i går. Benene var trætte, og min puls var højere end normalt. Derfor føltes ruten mere kuperet i dag end tidligere. Det blev en stille og rolig tur og rigtig hyggeligt at følges med Tony og Susanne meget af vejen. 

Dejligt at løbe et helt marathon i tørvejr og solskin. 

Det endte med, at jeg var 1 time mere om at løbe i dag, end jeg var i går. Så kom jeg også godt igennem med et smil 🙂 

Efter løbet bød min mor og far på kaffe og nybagt kage i køkkenet, så det var en super hyggelig afslutning.

Jeg er klar til endnu et Fredskov Marathon i morgen – nr. 4 ud af 5 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/04/min-forste-double/

Skriv et svar

Your email address will not be published.