Nike Zoom Vomero 7

Mine fødder er rigtig glade og smiler i Nike Zoom Vomero 7. I onsdags indviede jeg dem med 12 km på løbebåndet. Jeg var spændt, for selvom de føltes gode at have på, så var konkurrencen hård. I mere end et år har jeg løbet i en anden Nike model, og af dem har jeg slidt fem par op og været glad. Alligevel følte jeg, at det var skiftetid 🙂

De første 12 km føltes så godt, at jeg bestemte mig for at tage skoene på til marathon dagen efter. Jeg havde dog de gamle sko med, så jeg kunne skifte, hvis det var overmodigt at løbe i nye sko alle 42,2 km.

Det blev ikke nødvendigt med de gamle sko. I solskinsvejr på Amager nød mine fødder de nye omgivelser. Nu har jeg løbet 156 km i dem – mit første par Nike Zoom Vomero 7, det første af mange par, tænker jeg.

Ja, modellen her er en herresko, men en høj pige som mig, skal jo kunne holde balancen, og så er str. 42,5 ikke for meget 🙂 Den fås også i en damemodel.

I går måtte de ud i regnvejr. Fruens Bøge Marathon bød på regn det meste af tiden, men jeg følte ikke, at mine fødder var våde. Da jeg kom hjem tænkte jeg ikke yderligere over mine sko, så jeg gjorde ikke noget ekstraordinært for at tørre dem. Alligevel var de tørre, da jeg tog dem på i morges. Det er en pige som mig glad for 🙂

Jeg har lige været på nettet og læse om skoen, og den er helt klart gennemtænkt med stødabsorbering, pasform og rigtig meget andet. Super. Det, der er vigtigt for mig, er, at den fungerer, og det gør den!  

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/04/nike-zoom-vomero-7/

2 kommentarer

    • Søren Holte on 12. april 2012 at 19:20
    • Svar

    Hej Annette,
    Vomero har siden den kom været min yndlingssko. Har ikke endnu prøvet 7’eren endnu, men jeg satser på pakkebuddet har været forbi når jeg kommer hjem….:)

  1. Kan kun være enig med dig. Efter at have startet karrieren i Karhu, blev jeg superglad for de mere bløde Nike Vomero – og vil ikke bytte dem ud for noget andet. Og det er rigtigt at de tørrer lynhurtigt, det har jeg også nydt flere gange.

Skriv et svar

Your email address will not be published.