Regn og glæde

Ja, jeg kan da bedre lide solskin, men jeg kan sagtens glæde mig i regnvejr. Det regnede jo ikke så meget, så det kunne være meget værre 🙂

Familien sov, da jeg i regnvejer kørte mod Odense. Jeg kiggede efter lys på himlen og håbede på, at det fik regnet færdigt inden kl. 10.00. Det skete ikke, men heldigvis var det stille og rolig regn, så det var ok. Jeg fryser ikke, mens jeg løber, selvom jeg er våd. Det er først, når jeg står stille, at jeg begynder at fryse. 

I dag havde Fruens Bøge Marathon et-årsdag, og der var mange til start – både til halvmarathon og marathon. Arrangør Kevin Vilhelmsen er desværre skadet, så vi havde fornøjelsen af ham og hans familie i depotet. Der er altid god service 🙂

En af glæderne ved at løbe Fruens Bøge (udover god service) er, at jeg møder mange forskellige løbere, som jeg ikke ser så tit – alle dem fra Fyn og Jylland. Det er super hyggeligt. 

Jeg havde planer om at tage det stille og roligt i dag. Fysisk havde jeg det fint, men mentalt er jeg stadig træt af påskens mange indtryk. Kirsten Møller-Madsen har jeg løbet med flere gange før, og hun plejer at løbe et marathon på under fire timer, så i dag havde jeg ikke regnet med at følges med hende i mere end en runde. Det er aldrig til at vide med marathon – aldrig til at vide hvordan det bliver. I dag ville Kirsten også tage den med ro, så vi snakkede (og løb) i 42,2 km. Super hyggeligt 🙂

Noget af vejen havde vi fornøjelsen af herrene Mikael Lassen (fra TDC reklamen), Claus Ø og Jesper Steffensen. Det var første gang, jeg talte med Jesper, og det er altid fedt at lære nye at kende. 

Jeg kan efterhånden høre, at der er rigtig mange, som kender til mit projekt, og der er rigtig mange, som bakker op. Der er mange, der gerne vil løbe med og også arrangere løb, hvor jeg kan være med. Det er jeg MEGET taknemmelig for 🙂

Nu glæder jeg mig til et par stille og rolige dage, hvor jeg kan lade mentalt op. Jeg lærer hele tiden, og en af de erfaringer, jeg har gjort i påsken, er, at jeg ikke hele tiden skal fare fra det ene til det andet. Selvom alle gøremål og arrangementer er noget, jeg har lyst til, så har jeg brug for "Annette-tid", hvor jeg ikke skal forholde mig til andet end mig selv. Det er påskens lektion. En påske som forøvrigt har været super dejlig 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/04/regn-og-glaede/

1 kommentar

  1. Kære Anette.
    Tak til dig for den meget positive omtale af vores lille løb, der lige denne dag var blevet lidt stort, der var rigtigt hyggeligt at have dig med ( Igen ), det har du jo været mange gange.
    Vi ( altså hele familien ) er helt sikre på at du sagtens kan gennemføre projektet, med den vilje og gå på mod du kommer med, inkluderet dit humør, så bliver det uanset hvad super godt, og den der kæmper taber jo aldrig.

Skriv et svar

Your email address will not be published.