Nye sko og vafler

Familiehygge i sofaen. Barcelona spiller, og drengene er glade, for Barca fører med 3-1. Pigerne sidder med hver sin computer 🙂

Det har været en dejlig dag fyldt med glæde. Jeg startede dagen med en løbetur i solskinsvejr og næsten vindstille. Skønt efter mange dage med blæsevejr. Jeg har aldrig før nydt naturen, som jeg gør nu, og i dag kunne jeg rigtig mærke foråret. 

Løbetur, bad og så en tur til frisøren for at dække de grå hår. Jeg nægter at se ældre ud, end jeg er 🙂 

Nye løbesko – det har jeg glædet mig rigtig meget til. En tur i Fysium, hvor Malene havde travlt med at pakke varer ud og blive klar til åbningen lørdag. Det blev til et par Nike Zoom Vomero+ 7, som jeg glæder mig meget til at indvie i morgen. Jeg har gået lidt rundt indenfor med dem på, og jeg har en god fornemmelse af dem.  

En tur på biblioteket, og så meget VIGTIGT – handle ind til vafler. Hjemme igen gik resten af eftermiddagen med at bage vafler til stor fornøjelse for alle – vafler med vaniljeis og karamelsovs – hvilken himmerisk mundfuld 🙂

Aftenen er gået foran computeren med opdateringer af hjemmesiden. Fredskov Marathon den 27. og 28. april er en realitet, så jeg løber fem marathon i træk. Derudover bliver det min første double. Det betyder, at jeg løber to marathon indenfor 24 timer. Torsdag den 26. april er det Fruens Bøge, og kl. 8.30 fredag den 27. april er det Fredskov Marathon. To marathon indenfor 24 timer. 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/04/nye-sko-og-vafler/

1 kommentar

  1. Lyder ret interessant med to marathons inden for 24 timer. Men det kan du sikkert godt klare – og det er vel nogenlunde det der venter dig forude.
    Jeg vil helt klart besøge Fysium næste gang jeg kommer til Præstø – specielt hvis de har gode priser på Nike Vomero som også er min løbesko 😉

Skriv et svar

Your email address will not be published.