Fem marathon i træk

Træningen er godt i gang, og nu giver jeg den ekstra gas 🙂 Sidste uge blev det til 167 km, og i denne uge planlægger jeg at løbe 150 km. Der er 104 dage til start, og jeg tørster efterhånden efter at komme i gang. Alligevel ved jeg, at tiden kommer til at gå rigtig stærkt, og der er stadig masser af opgaver.

I dag har jeg været ude at besigtige Ven med Livet ruten sammen med familien. Jeg havde ellers ikke planer om at afholde marathon, inden projektet går i gang, men nu bliver det alligevel til to Fredskov marathon sidst i april. 

Jeg vil løbe fem marathon i træk, og det passer ind i programmet den sidste weekend i april. Så kan jeg løbe Damhus Cannonball Marathon onsdag den 25. april, Fruens Bøge om torsdagen, selv afholde marathon fredag og lørdag og så slutte af med Firkløvermarathon i Næstved om søndagen. 

Det er samme weekend, der er Hamborg Marathon – et af de løb jeg glæder mig meget til at deltage i. Jeg overvejede også at deltage i år, men valgte så at gemme nogen oplevelser til senere 🙂 Hamborg er også et af de løb, som vil være muligt for mig at deltage i under projektet.

Besigtigelsen gik godt – ruten er tør og godkendt, og jeg må gerne låne mine forældres indkørsel. Så der bliver Fredskov Marathon fredag den 27. april og lørdag den 28. april, begge dage kl. 8.30. 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/04/fem-marathon-i-traek/

Skriv et svar

Your email address will not be published.