5164 trin = trætte lår

Det er dagen derpå efter The Great Wall Marathon. Indtrykkene er ved at trænge ind. Udover de mange stigninger og trappetrin i forskellige størrelser, der har sat sine spor i mine lårmuskler, var der mange andre oplevelser.

Det største indtryk gjorde selvfølgelig muren, men det var også spændende med det forskellige sceneri på ruten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Min krop har det fint i dag. Jeg startede dagen med en 6 kilometers langsom løbetur for at få gang i benene. Der hvor jeg mærker, at jeg gav mig selv ekstra i går, er lårmusklerne. De er ømme og trætte, men kan godt bruges. Huset her er i fire etager, så jeg kan ikke undgå trapper, og det går 🙂

I dag fortsatte indtrykkene og kontrasterne. Vi var til en meget lækker brunch på et eksklusivt hotel, hvor jeg nød at fylde depoterne op med alt, hvad hjertet begærer. Efter brunch gik vi en tur. Først gik vi forbi eksklusive butikker. Det er første gang, at jeg har set smykker i et butiksvindue til en værdi af 20 millioner kroner. 500 meter længere fremme var der en cykelsmed, som var lidt mere primitiv, end vi er vant til.

Nu har vi været her i 5½ dag og har allerede oplevet meget. I morgen fortsætter vi med Den Forbudte By og Den Himmelske Freds Plads 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/05/5164-trin-traette-lar/

Skriv et svar

Your email address will not be published.