The Great Wall Marathon – 5.164 steps into history

The Great Wall Marathon – kort fortalt har det været helt fantastisk og meget hårdt – en unik oplevelse. Lige nu sidder jeg veltilfreds i sofaen efter et dejligt bad og glæder mig til aftensmaden. Jeg er ikke så medtaget i mine ben, som jeg havde regnet med, så jeg havde ingen problemer med at gå op ad trappen for at gå i bad 🙂 

Jeg synes også selv, at jeg har disponeret godt, hvilket blandt andet betyder, at jeg har løbet i et tilpas tempo på de strækninger, hvor jeg kunne løbe. Jeg har gået på de strækninger, hvor det kostede for mange kræfter at løbe. Jeg har drukket meget væske og hældt vand ud over mig selv, så jeg ikke led for meget under de 30 graders varme. Jeg har spist en tilpas mængde af energibarer og bananer. Så alt i alt er jeg rigtig glad og tilfreds med dagens præstation – Det er HELT VILDT FEDT 🙂

 

Der er mange indtryk, som skal synke ind – mange gode oplevelser på turen. Der er så mange ting at fortælle om, men jeg gør det kort. De første 8 km tog 1½ time at gå og løbe. Det startede med en god stigning op til den kinesiske mur, og så startede det sjove for alvor 🙂 Trapper, trapper og atter trapper. I starten var der en del ventetid – mange løbere og smalle passager. Benene var stadig friske, så det var hårdt, men det gik glidende.

I de næste 25 km løb vi blandt andet op og ned af bakker, gennem små landsbyer og langs marker. I landsbyerne stod kinesere langs vejen og vinkede. Udover trapper var underlaget generelt meget varieret med cement, asfalt, grus og løse sten, så meget af tiden var jeg koncentreret, men kunne dog også smile, tale og vinke 🙂

Den allerstørste udfordring kom efter 4½ time , hvor jeg mødte muren igen (den kinesiske :-)), og denne gang ikke med friske ben. Der blev jeg mere end en gang nødt til at stoppe, nyde udsigten og få pusten. Jeg kunne ikke gå almindeligt op ad trapperne, men måtte bøje mig lidt fremover, presse hænderne mod lårene for at hjælpe benene. Efter en time på muren nåede jeg toppen – YES. Så manglede jeg bare 5 kilometer inden målstregen, hvoraf det meste var ned ad bakke. Det kunne benene godt klare, så efter ½ time passerede jeg stolt målstregen 🙂

 

Det har været en begivenhedsrig dag.

At mærke historiens vingesus på Den Kinesiske Mur – et af verdens syv underværker, var fantastisk.

At udfordre mig selv og mærke kroppen samarbejde er fantastisk.

Så samlet konklusion  – FANTASTISK 🙂 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/05/the-great-wall-marathon-5-164-steps-into-history/

7 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  • Susanne on 24. maj 2012 at 20:26
  • Svar

  Hej Annette.
  Stort tillykke med det flotte løb, det må helt klart ha været en kæmpe oplevelse, men også varm. Dog var det ikke så varmt i København, men der var rigelig med varme.
  Fortsat god ferie 🙂
  Kn Sus

   • on 27. maj 2012 at 06:14
   • Svar

   Hej Sus
   Tak 🙂 Håber CPH Marathon gik godt for dig.
   Kh Annette

  • Maria on 21. maj 2012 at 17:59
  • Svar

  Hvor er det bare super flot klaret Annette. DU er alt for sej! Godt gået. Du må være så stolt. Medaljen er utrolig flot. Håber i nyder det alle sammen. Skønt at kunne følge dig selvom du er på den anden side af jorden!

  Knus Maria

   • on 22. maj 2012 at 10:39
   • Svar

   Tak, kære Maria. Håber CPH Marathon gik godt for dig.
   Knus Annette

    • Maria on 22. maj 2012 at 21:17
    • Svar

    Jo tak, CPH var en stor oplevelse. Jeg var og er meget stolt. Det var en meget varm dag (24 grader) med klarede det 4t 26 min – prøvede ellers at “hægte” mig på Anders Munch, men jeg måtte se mig slået, jeg er DYBT imponeret over ham! 🙂 Det var skønt, omend lidt hårdt efter de 38 km. Glæder mig allerede til det næste løb 🙂
    Knus Maria
    Ps. Skønt at følge din tur på sidelinjen 🙂

  • Sisse Nordling on 19. maj 2012 at 21:34
  • Svar

  Super fedt at læse om dit løb i dag, og tillykke med det. Følger med herinde så godt som hver dag, da det er spændende at følge med i dit løb og dine forberedelser.
  Fortsat god ferie.
  Kh Sisse

   • on 21. maj 2012 at 14:02
   • Svar

   Tak, kære Sisse. Det er jeg rigtig glad for at høre 🙂

Skriv et svar

Your email address will not be published.