Før og efter Kina

Nu er jeg næsten ved start – 47 dage til startskuddet lyder til 366 marathon på 365 dage. I mit hoved har jeg opereret med et begreb, der hed "Før Kina" og "Efter Kina". En af mine metoder – også når jeg løber, er at inddele i overskuelige dele. Nu er "Før Kina" datid, og jeg er i tidsperioden "Efter Kina", som består af 47 dage – på dag 48 træder jeg ind i tidsperioden "366 marathon på 365 dage". Den tidsperiode inddeler jeg i 365 dele og tager en dag ad gangen.

The Great Wall Marathon var mit marathonløb nummer 82, så nu  varer det ikke længe, før jeg kvalificerer mig til Klub 100 Marathon Danmark. Det bliver en mærkedag for mig – at komme i Klub 100 Marathon var mit første store mål som marathonløber – udover selvfølgelig at løbe mit første marathon 🙂

Mit løb nr. 100 bliver den 21. eller 22 juli, hvilket betyder, jeg skal løbe  10 eller 11 marathon inden projektstart. Min endelige udmelding kommer snart 🙂 

Nr. 83 bliver i morgen til Fruens Bøge Fyraftensmarathon, nummer 84 bliver på lørdag til Ø-marathon på Amager, og nr. 85 er Skodsborg Marathon Grundlovsdag. Det bliver skønt at være med igen. Jeg er gået glip af nogle løb herhjemme, mens jeg var i Kina. 

Så "Efter Kina" kommer til at gå super hurtigt med mange spændende opgaver, løb og oplevelser. Du kan følge med her på hjemmesiden 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/05/for-og-efter-kina/

Skriv et svar

Your email address will not be published.