Så gik regnestykket op

Nu er regnestykket og kalenderen gået op. Mine ti sidste marathonløb inden projektstart er programsat således, at søndag den 22. juli 2012 bliver dagen, hvor jeg kommer på den (for nogen) eftertragtede liste – Klub 100 Marathon Danmark.

Mit løb nr. 100, som er det ottende løb i projektet, bliver Fruens Bøge Marathon i Odense, som har de hyggeligste rammer. Arrangør Kevin Vilhelmsen og hans familie sørger altid rigtig godt for os. Det er min plan at tage familien med, og Fruens Bøge Marathon er meget tilskuervenlig, da ruten kun er 4,2 km og depotet passeres to gange hver omgang. Derudover er der meget at se på med Odense Å og Odense Zoo lige ved siden af. Det bliver en skøn dag, og jeg håber, at rigtig mange har lyst til at løbe med på en halv eller en hel marathon 🙂 Læs mere om Fruens Bøge Marathon her

Nu har jeg sat datoen for mit løb nr. 100, og jeg kan derfor kun løbe ti marathon inden projektstart, ellers kommer det ikke til at gå op. Derfor bliver jeg hjemme fra Fruens Bøge Marathon i dag. Det er selvfølgelig lidt surt, men jeg kan mærke i maven, at det er den rigtige beslutning. Min plan for de sidste løb inden projektstart er
 

Nr. 83 2. juni 2012 Ø-Marathon www.marathonlisse.dk
Nr. 84 5. juni 2012 Skodsborg Marathon www.skodsborgmarathon.dk
Nr. 85 12. juni 2012 Vestegnsmarathon www.vestegnsmarathon.dk
Nr. 86 14. juni 2012 Ålsgårde Marathon www.aalsgaardemarathon.dk
Nr. 87 17. juni 2012 Storebælt Naturmarathon www.naturmaraton.dk
Nr. 
88-91
21.-22.-23.-24. juni 2012 Quattro-Marathon i Kalundborg  www.5taarnsmotion.dk
Nr. 92 30. juni 2012 Skinnermaraton www.skinnermaraton.dk

Nr. 93 er det første løb i "366 marathon på 365 dage" – Så kører bussen 🙂

Den opmærksomme læser kan se, at der er nogle huller i kalenderen. I weekenden den 9.-10. juni skal jeg løbe marathon, men den kan ikke tælles med. Jeg skal være med i et medarbejderarrangement – et sundheds tag-selv-bord i byggekæden STARK, hvor jeg ender med at løbe 42,2 km, men det er ikke et registreret løb. De første to uger af juli holder vi ferie – den ene uge i Tyrkiet, så der bliver det kun til træningsture 🙂

Denne her dag blev lidt anderledes, end jeg havde regnet med, men det føles godt i maven. I stedet for marathon bliver det en træningstur på 18 km, og så er der tid til kontorarbejde. Der er mange mails efter 14 dages ferie. Jeg skulle også have været i Fysiums testcenter i dag, men det har vi ændret til en anden dag, da Jacob er på kursus. Så jeg knokler videre foran computeren – efter en løbetur 🙂  

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/05/sa-gik-regnestykket-op/

Skriv et svar

Your email address will not be published.