I morgen møder jeg muren

Spændingen er stor, og jeg har sommerfugle i maven. Selvom det er mit marathon nummer 82, har jeg aldrig prøvet noget lignende, så jeg ved ikke, hvad jeg skal forvente, andet end det bliver en stor oplevelse, et fantastisk sceneri og ret hårdt. Trapper, stigninger og varme sørger for, at jeg kommer til at arbejde hårdere, end jeg plejer på et marathon.

Vækkeuret ringer tidligt – om 6½ time. Heldigvis er jeg ovre mit jetlag, så jeg klarer det uden min fulde nattesøvn. Jeg skal køre kl. 4.30 mod The Great Wall. Det tager to timer at køre derop, så jeg er klar til start kl. 7.40. 

Jeg har sat chip på min sko, startnummer på trøjen og pakket det nødvendige – lidt mad, vand og kamera. Jeg har besluttet mig for at løbe med væskebælte til nødstilfælde. Det bliver 31 grader, så det bliver rigtig vigtig at få væske nok.

Det vigtigste for mig i morgen er at få en god oplevelse, nyde turen og komme helskindet igennem. Jeg tror, det gi´r sig selv, at jeg tager det stille og roligt 🙂

Nu er det sengetid. Jeg var tidligt oppe i dag for at sende Viktor og Emilie i skole sammen med Isaac og Noah. Det var rigtig spændende for dem at være i skole på engelsk. Jeg tog en løbetur for at varme benene op til i morgen, og de virker endnu 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/05/i-morgen-moder-jeg-muren/

4 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  • Henriette on 18. maj 2012 at 21:26
  • Svar

  Kære du.

  Jeg ønsker dig et pragtfuldt løb og jeg vil tænke på dig dagen lang.
  Tusinde knus til dig fra mig.

   • on 19. maj 2012 at 16:28
   • Svar

   Kære Henriette
   TAK 🙂 Det var en unik oplevelse, og det gik rigtig godt.
   Held og lykke med København Marathon i morgen.
   Tusinde knus tilbage til dig

  • Maria on 18. maj 2012 at 18:55
  • Svar

  Rigtig god fornøjelse søde Annette! GLÆDER mig til at høre beretningen derfra:) Vi andre “nøjes” med at svede i 22 grader til CPH marathon på søndag 🙂 🙂
  KNUS Maria

   • on 19. maj 2012 at 16:32
   • Svar

   Tak, kære Maria. Rigtig meget held og lykke i morgen til CHP Marathon. Det bliver godt 🙂
   Knus Annette

Skriv et svar

Your email address will not be published.