Nye løb i kalenderen

366 løb skal planlægges, så det er dejligt, hver gang jeg kan skrive et nyt løb i kalenderen. Mit løb nr. 50 i projektet bliver Skovløberen i Hvalsø den 2. september 2012. En lang rute igennem et smukt varieret skovlandskab. Det er ikke så tit, at jeg løber en lang rute. Mange løb er 4, 6, 7 eller 8 omgange, så en lang rute er god variation.

Jeg vil gerne rundt i Danmark, så meget logistikken og økonomien tillader, og når jeg skal afsted, vil jeg helst løbe flere løb i træk. Derfor er det super dejligt at flere løbsarrangører tænker på mig og har lyst til at arrangere løb, der passer ind i min løbskalender. De tre løbetosser fra Åbenrå (Deres egne ord – men for en ordens skyld er det Mikael Lassen, Jesper Steffensen og Bo Junker :-)) har lige arrangeret Triple Marathon med start fredag den 31. august og to dage frem. Også i Nordjylland har de tænkt på mig, så jeg håber der bliver løb i Hjallerup fredag den 17. august 2012 🙂

Jeg har kun løbet et marathon i Jylland, så jeg har mange nye oplevelser til gode. Det glæder jeg mig til – nye ruter og nye mennesker. Det er vigtigt med variation, når jeg skal løbe mange løb. 

Til de mange løb har jeg brug for mange sko. Jeg er jo glade for mine Nike Vomero løbesko, men jeg er da nysgerrig efter, hvad der ellers findes af gode løbesko. I dag har jeg været i Fysium og fået lavet en løbetest. Der findes mange gode løbesko, men ikke alle passer til mig og mine ubalancer. Jeg skal have god støtte i mine løbesko, og efter grundig analyse af min løbestil, valgte jeg i samråd med Jacob fra Fysium at teste et par Brooks Adrenaline GTS 12.

Jeg har i de sidste år løbet i Nike og været rigtig glad for det, men jeg tror, det er en god ide at prøve et nyt mærke for at se, hvordan det er. Brooks Adrenaline GTS 12 sidder godt på min fod, føles lette og støtter mig godt, så nu må jeg ud at prøve dem på landevejen.

I dag har jeg taget en powerwalk på mit løbebånd – 12 km på 1½ time. Mine ben er trætte efter de to marathon i fredags, så jeg tager nogle restitutionsdage. Jeg kan godt mærke, at det var en ekstra belastning for benene at løbe to marathon på en dag og restitutionstiden er længere.

I forhold til 366/365 er min konklusion, at mine ben og krop har det bedst med at have en rytme, hvor jeg løber et marathon om dagen. Det er for hårdt at løbe to marathon på en dag, selvom det giver en fridag bagefter. Den fridag er ikke nok til at restituere.

Det er nogle rigtige gode erfaringer, jeg har gjort mig de sidste 11 dage med mange kilometer, og det bedste af det hele  – jeg er KLAR. Det bliver et fantastisk år 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/05/nye-lob-i-kalenderen/

Skriv et svar

Your email address will not be published.